Ristorante Villa Romana

4,0
4 betyg
Italiensk restaurang
Hemsida
Instagram
Ristorante Villa Romana
4,0
4 betyg
Hemsida
Instagram

Föreställ dig en riktig italienare, en genuin krog som man normalt sett bara finner i Italien. Ristorante Villa Romana har skapat ett matparadis för alla som hyser samma förkärlek för det italienska köket och dess kvalitativa råvaror.

Ristorante Villa Romana är systerkrog med Trattoria Villa Romana på Kungsholmen i Stockholm, och konceptet är detsamma. Här, i Uppsala, hittar du dem intill Gamla torget, i stämningsfulla lokaler med levande ljus och värme. Sommartid har man utsikt över Domkyrkan och Fyrisån från uteserveringen.

Här blir många gäster sittandes långt in på kvällen, något Villa Romana bjuder in till. Menyn bjuder på hemgjord pasta och krispig pizza bakad i stenugn, men också fisk och rejäla köttbitar. Är man inte hungrig kan man även smita in för ett glas vin eller en öl efter jobbet.

Dagtid serverar Ristorante Villa Romana husman och italienska rätter till lunch, och på eftermiddagarna kan man slinka in för en AW med schyssta priser på mat, snacks och dryck. Lagom till helgen serveras även en brunchmeny med matiga rätter ackompanjerat av italiensk musik.

Föreslå ändringar

Användarbilder från Ristorante Villa Romana Användarbilder

Recensioner av Ristorante Villa Romana

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
29 maj 2022

Välsmakande och gemytlig miljö

11 maj 2022

Smakrikt och gemytlig miljö

14 aug 2021

Jaa, servicen va bra… maten var katastrofal. Menyn var missvisande, beställde en pasta med långkokt högrev och fick en pasta med ”högrevsfärs” fast det va snarare en billigare nötfärs. Resten av sällskapets mat såg allt annat än... Visa hela »

10 maj 2022