Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Jay Fu's

5,0
3 recensioner
Jay Fu's

Som om en patriotiskt ökentorr John Wayne-western mötte en stiliserad asiatisk Tarantinofilm, den amerikansk-asiatiska konceptkrogen Jay Fu saknar motstycke i Uppsala. Belägen på saluhallens övervåning med utsikt över Fyrisån och Gotlandsparken serverar man spännande smakkombinationer av världskökets två ytterligheter, ingen annan restaurang serverar en japansk tempura tillsammans med en helamerikansk hamburgare med samma självklarhet. Kockarna lagar mat med en samurajs dedikation medan servitörerna rör sig snabbare än sin egen skugga.


Användarbilder på Jay Fu's

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
22 aug 2018

Grym restaurang med utsikt över floden! Jättehärlig miljö, bra stämning och god mat med nya fusion-smaker! Tycker detta lugnt är en av de bästa restaurangerna i Uppsala! Gå hit!

Listad i: Bäst i Uppsala
18 sep 2018

Fusionmat i sitt esse!

Jag prövade deras ”Orange is the new green” (förövrigt stilpoäng till den som döper era rätter, hysteriskt roliga - speciellt Hannibal the cannibal) vilket var sötpotatis fylld med hoisinsvamp, svarta bönor och sushi... Visa hela »

15 sep 2016

En favorit! Härlig miljö och fantastiska smaker. Går alltid nöjd härifrån .