Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Black Brook

5,0 • 3 recensioner
Restaurang Black Brook

På kvarterskrogen Black Brook serveras allt från indiska grytor till surdegspizzor och hamburgare. Här skapas mysfaktor med mönstrade mattor och tapeter, lagom för både barnfamiljer och romantiska par.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
30 dec 2018

Mysig och fint inredd kvartersrestaurang med varm och välkomnande personal. Maten är fint upplagd och av hög kvalitet. Stämningen är mysig, avslappnad och hemtrevlig. Restaurangen passar dom flesta pga den varierade menyn med både indiskt, brittiskt och pizzor.

23 jan 2019

Så fin restaurang som få känner till. Den är väl dold på en liten gata i Svartbäcken men när man väl hittar hit är det lätt att komma tillbaka igen och igen. Riktigt hemtrevlig känsla och personal som får en att känna sig rikt... Visa hela »

6 jan 2019

5 av 5 får denna otroligt mysiga resturang! Maten är otroligt god och personalen är super trevlig på alla sätt och vis. Rekommenderar detta ställe enormt mycket!