Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Black Brook

5,0
6 betyg
Redigera Restaurang Black Brook

På kvarterskrogen Black Brook serveras allt från indiska grytor till surdegspizzor och hamburgare. Här skapas mysfaktor med mönstrade mattor och tapeter, lagom för både barnfamiljer och romantiska par.

Användarbilder på Restaurang Black Brook Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Restaurang Black Brook av Rebecka F.
  • Bild från Restaurang Black Brook av Rebecka F.
  • Mysig restaurang – Bild från Restaurang Black Brook av Kristina T.
  • Bild från Restaurang Black Brook av Kristina T.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 jan 2019

Så fin restaurang som få känner till. Den är väl dold på en liten gata i Svartbäcken men när man väl hittar hit är det lätt att komma tillbaka igen och igen. Riktigt hemtrevlig känsla och personal som får en att känna sig rikt... Visa hela »

30 dec 2018

Mysig och fint inredd kvartersrestaurang med varm och välkomnande personal. Maten är fint upplagd och av hög kvalitet. Stämningen är mysig, avslappnad och hemtrevlig. Restaurangen passar dom flesta pga den varierade menyn med både indiskt, brittiskt och pizzor.

18 feb 2019

Denna lilla restaurang har blivit min favorit i Uppsala. Har alla kvaliteter jag önskar av en bra restaurang. Lugnt, avkopplande i mysig miljö med god och varierad mat och bra service. Blir ofta sittande "för länge". Har varit på besök via jobbet och med slä... Visa hela »

15 feb 2019

En super fin och mysig restaurang med jätte trevlig och service bemötande personal😊 Maten är fantastisk god och många härliga smaker👌 Idag testade jag kikärtsbrödet och det smakade utsökt och skulle starkt rekommenderar det😊👌

6 jan 2019

5 av 5 får denna otroligt mysiga resturang! Maten är otroligt god och personalen är super trevlig på alla sätt och vis. Rekommenderar detta ställe enormt mycket!

13 feb 2019

Toppengod mat och härlig välkomnande personal! Kommer absolut återvända 😊

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.