Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Tugg Burgers Uppsala

4,0
1 betyg
Redigera Tugg Burgers Uppsala

Tugg Burgers Uppsala

4,0
1 betyg
Redigera Tugg Burgers Uppsala
Tugg Burgers Uppsala

Tugg är hamburgerkedjan som finns i flera städer runt om i Sverige och de serverar hamburgare av hög kvalitet, gjorda på genuina råvaror. Tugg i Uppsala har precis samma goda burgare som sina syskonrestauranger.

Centralt beläget inne i Svavagallerian, i närheten av Uppsala Centralstation, hittar du hamburgerrestaurangen Tugg. Hamburgerrestaurangen har även entré från gatan och där hittar du deras sköna uteservering. Väl inne i den murriga lokalen, präglad av industriell inredning med råa trämaterial och ståldetaljer, tillverkas hamburgare av hög kvalitet på kött från utvalda gårdar. Köttet mals varje dag på plats i restaurangen för högsta standard och hamburgarna finns att avnjuta till både lunch och middag.

På menyn hittar du allt från klassiska cheeseburgare till burgare med blåmögelost och kycklingburgare. Är du vegetarian kan du välja en valfri burgare från menyn och köttet ersätts då med ett vegetariskt alternativ. Inte heller vegansk kost är ett problem, då det alltid finns ett helt veganskt alternativ. Är du extra hungrig kan du lägga till smarriga sides som mozzarella sticks, sötpotatis-pommes och ”loaded fries”.

Missa inte att avsluta din måltid med en läcker milkshake, gjord på glass från Lejonet & Björnen, som även de går att få i vegansk version eller med en shot rom eller bourbon. Hit kan du komma med familj eller vänner för middag eller lunch. Här finns något för alla smaker!

Användarbilder på Tugg Burgers Uppsala Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tugg Burgers Uppsala av Louise F.
  • Bild från Tugg Burgers Uppsala av Louise F.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
13 mar 2022

Suveränt ställe för ett avslappnat häng!

Vi beställde en Chut up Chutney och en Smokey. Chut up innehöll tryffelmajonäs, och lite för mycket så att det nästan bara smakade tryffel. Den andra fanns inget att klaga på. Båda var i... Visa hela »