Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tzatziki

3,5
2 betyg
Redigera Tzatziki
Tzatziki

I Gillbergska gårdens källare huserar idag den grekiska restaurangen Tzatziki, med anor från 1600-talet lämpar sig de gamla källarvalven utmärkt som stämningshöjare. En verklig fullträff för den som gillar det grekiska köket, här serveras lammkotletter, tzatziki, risfyllda grönsaker och pitabröd i mängder. De grekiska vinerna passar ypperligt till maten och den grekiska baklavan från dessertmenyn kan förgylla vilken kväll som helst. Sommartid är halva njutningen att sitta på uteserveringen vid Fyrisån.

Användarbilder på Tzatziki Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
10 apr 2019

Goda grekiska tapas/smårätter. Mysig uteservering med 20-talet bord precis vid Fyrisån. Känslan av att vara utomlands. Rekommenderas!

22 jan 2019

Fin restaurang med väldigt bra läge bredvid ån. Verkar vara en populär restaurang kanske framförallt på sommaren. Jag besökte stället med höga förväntningar men blev tyvärr ganska besviken. Maten var inte god. Den smakade inte färsk. Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.