Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Ericas recensioner

TGI Fridays Kungsträdgården

TGI Fridays Kungsträdgården

Betyg: 1

Jag gillar generellt inte Friday's mat eller omgivning, men den här känns sämst av alla, på grund av att de tog bort Akvarium, som var en restaurang med glasväggar å... Visa hela »

Götgatan Stories

Betyg: 1

Ätit lunch här några gånger. Aldrig blivit imponerad, utan mest missnöjd. Senaste gången fick man en överkokt laxbit, men en potatissallad som jag knappt rör... Visa hela »

TGI Fridays Stureplan

TGI Fridays Stureplan

Betyg: 1

Så tråkigt. Enda anledning ens går hit är pga vänner drar med en. Testat en hel del av deras rätter, och alla är bara så ordinära. Vänner tipsat o... Visa hela »

Pong Skrapan

Betyg: 1

Har varit på deras buffé och det var verkligen bara så mycket friterat att inte visste ifall jag åt kyckling eller bläckfisk, det smakade mest frityr hel enkelt.

Mamas & Tapas Södermalm

Betyg: 1

Troligtvist Stockholms sämsta tapas krog. Smaklöst eller illa smakande är de flesta rätter, endast deras chili con carne som är okej. Deras kycklingrätter smakar inte ens... Visa hela »

Café String

Betyg: 1

Gillar hela konceptet och inredningen, men jag har gett detta ställe flera chanser om och om igen, men tyvärr har de aldrig lyckats servera något som är speciellt gott.

Betygsfördelning
1 9% 6
2 10% 7
3 28% 19
4 36% 25
5 17% 12