Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!
The Alley

Läge att svetsa samman kollegorna till ett superteam? Utmana varandra, bygg en starkare gemenskap och framför allt, ha ordentligt roligt tillsammans. På The Alley löser ni olika typer av mysterier och gåtor i spännande miljöer som både triggar fantasin och höjer stämningen. Aktiviteten fungerar lika bra för jobbgänget som för vänner och familj.

Med sitt centrala läge, med närhet till Triangeln, hittar du enkelt till The Alley. Här erbjuder man spännande utmaningar i form av escape games, där man i grupp löser problem under tidspress. Med flera olika banor att välja bland kan ni garanterat hitta något som passar just ert gäng. Bryt er in på en bank och stjäl en diamant innan nattvakten kommmer, avslöja hemligheterna i en antik grotta eller res tillbaka i tiden till 1921 och rädda den globala ekonomin.

Spelen passar grupper i alla storlekar, från två upp till 28 personer. Dela upp er i flera lag och tävla mot varandra, eller lös utmaningarna tillsammans. Alla escape games är byggda och designade av teamet på The Alley, så det blir helt unika upplevelser som ni inte kan uppleva någon annanstans.

På The Alley hjälper man gärna till med ert evenemang, oavsett om ni ställer till med en möhippa, svensexa, företagsevent eller en födelsedag. Det blir garanterat en annorlunda aktivitet som stärker gemenskapen, och som framför allt är väldigt rolig och minnesvärd.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera The Alley!

Användarbilder på The Alley Visa alla

  • Lägg till bild