Brygghuset Finn startar ölfestival

Landskronabaserade Brygghuset Finn drar igång en ny ölfestival i Malmö. Den 3 augusti är det dags för första upplagan av Finn, Friends and Family Beer Festival på Nordic Street Food i Kirsebergs Lokstallarna.

Det blir öl från Brygghuset Finn och en rad andra svenska hantverksbryggerier när Finn, Friends and Family Beer Festival går av stapeln. Rocket Brewing Company, Klackabackens Bryggeri och Malmö Brewing Co är några av de som deltar i årets festival, medan lokala foodtruck-pionjärerna Nordic Street Food fixar maten.

– Vi tycker det är riktigt roligt att kunna samla både våra bryggarvänner, våra delägare och alla andra med ett ölintresse och visa upp allt gott som görs med hantverksöl i Sverige, det händer verkligen grymt mycket och vi tror framtiden är att samlas och göra saker tillsammans, säger Joacim Larsen, VD på Brygghuset Finn.

Festivalen kommer även att ha alkoholfria alternativ.

Finn, Friends and Family Beer Festival tar plats i Lokstallarna den 3 augusti klockan 12-21. Dagen är uppdelad i två pass, ett från 12-16 och det andra från 17-21, båda med ett begränsat antal platser. Biljetter kostar 159 kronor och säljs via Tickster, där man även kan köpa drinkpolletter till dagen.