Guiden till Malmös bästa barer

Guiden till Malmös bästa barer

Dags att varva ner med ett glas vin, en stor stark eller en god drink på en riktigt bra bar i Malmö? Ibland är det lite svårt att navigera sig fram till de allra bästa och därför har vi vaskat fram guldkornen i Malmös barutbud som passar alla smaker och tillfällen. I den här guiden kör vi igenom barerna som kan det mesta i dryckesväg, från hipster-haket till city-favoriten. Länkade nedan hittar du även våra guider till Malmös bästa pubar, cocktailbarer och AW-häng. Skål!

Innehållsförteckning
 1. Bästa barerna i Malmö
  1. BISe – Småskaligt och närproducerat i glaset
  2. Riket – Gott barhäng vid Davidshall
  3. MJ's – Kosmopolitiskt
  4. Mrs Brown – Barhäng hos fru brun
  5. Far i hatten – Fest i stugan
  6. Restaurang Metro – DJs och dricka
  7. Grand Malmö – Ta ståltrappan upp till Manhattan

Bästa barerna i Malmö

BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe
BISe – Barer
BISe

BISe

Småskaligt och närproducerat i glaset

Är du sugen på ett spännande vin från en småskalig producent, eller en cocktail där mycket av det som hälls i glasen kommer från Malmös trädgårdar, är restaurangen BISe rätt ställe. De samlar restaurang, vinbar och cocktailbar under ett och samma tak, där cocktailbaren går under namnet Bar Bisous.

Riket

Gott barhäng vid Davidshall

Ett finfint vinutbud, god hantverksöl och ett urval av spritsorter så som mezcal görs rättvisa av kunnig personal på Riket. Lägg därtill på trevlig atmosfär i härligt område kring Davidshall samt ett litet gäng enkla, fina rätter skapade enligt säsong så har du här ett gott barhäng i stan.

MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's
MJ's – Barer
MJ's

MJ's

Kosmopolitiskt

Finns det något tillfälle då ett besök på MJ's inte passar sig? Tveksamt. Utöver att vara ett modernt hotell är detta även en av Malmös hetaste mötesplatser för såväl Malmöbor som folk på tillfälligt besök. Baren är öppen under veckans alla dagar och här flödar öl, vin och innovativa cocktails till tonerna av skön musik.

Mrs Brown

Hemsida

Barhäng hos fru brun

Som vinglasen på matborden hintar så bjuds det här på välutvalda europeiska viner, men man har inte stoppat det goda dryckesutbudet där. Baren levererar i alla lägen med bland annat Leffe på fat, Mrs Browns egna Ale och snygga drinkar som blandas ihop av skickliga bartenders. Gott i det mingelvänliga barområdet med ståbord eller på uteserveringen vid Davidshallstorg.

Far i hatten

Fest i stugan

Denna söta stuga mitt i Folkets Park smyger inte med det faktum att man lika väl kan släcka törsten som dämpa hungern här, gärna samtidigt. Ett gediget och ständigt uppdaterat utbud av viner, bubbel och öl finns att välja bland både till maten och till ledigt barhäng. Far i hatten får regelbundet även musikaliskt sällskap, bland annat av Mor i Mössan.

Restaurang Metro

Hemsida

DJs och dricka

En annan Möllan-institution hittat man här på avslappnade Metro, där den långa öllistan kan ge vem som helst en gnutta beslutsångest. Lockar varken Brooklyn Lager eller Mikkeller så är baren lyckligtvis också utrustad med ett par viner. Standard på Metro är även sköna DJ-spelningar.

Grand Malmö

Ta ståltrappan upp till Manhattan

Tempo-gängets andra krogsatsning för tankarna till gallerier och hipsterhäng i New York, inte minst då den ligger en ståltrappa upp från en anspråkslös innergård. Lägg därtill på vimlet av kulturpersonligheter och andra Möllan-stammisar som betar av välvalda goda öler och annat från det varierade dryckesutbudet i loungen eller de 50-talsinspirerade båsen, så skymtar man lite av Manhattan i Malmö.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta