Guiden till Malmös bästa sportbarer

Guiden till Malmös bästa sportbarer

Stormatch på gång men inga matchbiljetter i sikte? Gick Spanienresan, eller närmare bestämt El Clásico-resan, inte hem hos chefen eller skolan? Inga problem – Malmös sportbarer samlar oftast ett härligt gäng i precis samma sits. Slå dig ner i baren bland andra peppa supporters eller samla kompisgänget för ett gott mål under matchens gång och njut av toppstämning till maten. Nedan listar vi Malmös bästa sportbarer.

Innehållsförteckning
 1. Sportbarer i Malmö
  1. Sir Toby's – Många skärmar på brittisk pub med krubb
  2. Vinnys Kvarterskrog – I lugnare krokar
  3. Ölkafeét – Älskad MFF-supporter
  4. Moriska Paviljongen – Internationell fotbollsyra
  5. O'Learys – USA-inspirerad sportbarskedja
  6. Syltan – Gemytlig kvarterskrog
  7. Fagans – Irländsk rugby- och fotbollspepp
  8. Family Pub – Kvarterspub vid Nobel
  9. Interpool – Spel och sportkoll
  10. Moosehead – Livligt på Lilla
  11. Malmö Sportbar – Familjärt och avslappnat

Sportbarer i Malmö

De bästa sportbarerna i Malmö

Sir Toby's

Hemsida

Många skärmar på brittisk pub med krubb

När det är matchdags bjuder populära Sir Toby's inte bara på bra utsikt med ett stort antal TV-skärmar och massor med energi, utan även plankstek, hamburgare och annat gott som passar till. Den brittiska pubkänslan bidrar till stämningen medan läget på en hörna bara ett stenkast från Triangeln gör det ytterst smidigt för de flesta malmöiter att hitta hit.

Vinnys Kvarterskrog

Hemsida

I lugnare krokar

Bland sköna caféer och andra hipsterhäng omkring Sankt Knuts torg finns även kvarterskrogen Vinnys, som sedan några år tillbaka lockar kvartersbefolkning och sportentusiaster till enkel bärs, lugnt häng och härlig matchstämning. Likt många sportbarer i Malmö är det här till stor del himmelsblått när det är matchpepp för MFF.

 • , S: t Knuts torg, City södra

Ölkafeét

Hemsida

Älskad MFF-supporter

Under fotbollssäsongen är det stora MFF-skärmar som står för skugga och regnskydd på Ölkaféets uteservering, medan det skymtar en och annan halsduk eller mössa bland vimlet. Redan här finner man ett par storbildsskärmar, medan det livas upp med några till inomhus, särskilt i det helt MFF-stylade rummet. Förutom ett stort urval av öl finns här vin, alkoholfritt, drinkar, varma drycker samt enkelt käk som pasta, burgare, planka och sallad.

Moriska Paviljongen

Hemsida

Internationell fotbollsyra

Till stora internationella sportevenemang så som fotbolls-VM bjuder Moriskan in till tittarfest bakom byggnaden. Stolar och storbildsskärm ställs fram under tak och står kvar under hela mästerskapet. Alla matcher visas, i ur och skur.

USA-inspirerad sportbarskedja

På flera håll i Malmö har O'Learys nästan alltid stjärterum för sportfantaster. Ett par lägen är ypperliga när man vill fånga slutminuterna av en match innan det bär av någon annanstans, med exempelvis tåg eller flyg. O'Learys Swedbank Stadion finns till bland annat för de som missat att fixa biljett till MFF-matchen men vill vara nära live-energin.

Syltan

Hemsida

Gemytlig kvarterskrog

Mysiga Syltan bjuder på trevlig service, fin pubmat och ett gott urval av öl på såväl fat som flaska året runt – samtliga ypperliga saker till matchtittandet under de mest intensiva sportturneringar. Till VM och liknande tillställningar sätter man även upp en storbildsskärm på den lilla uteserveringen för att fler ska få följa med i all action.

Fagans

Hemsida

Irländsk rugby- och fotbollspepp

Förutom Guinness, pubquiz och livemusik då och då kan den här irländaren även det här med att peppa inför en bra match som sedan visas på storbildskärm. Rugby- och fotbollsfantaster kan para matchupplevelsen med ordentligt irländskt pubkrubb som traditionell irländsk köttgryta eller grillad ryggbiff, samt ett urval av öl, whiskey och alkoholfria drycker.

Family Pub

Hemsida

Kvarterspub vid Nobel

Utrustat med ett par skärmar och avslappnad stämning är Family Pub ett säkert kort för kombinationen sport och bärs precis intill Nobeltorget. Klassiska bakispizzor och standardrätter som rödspätta med pommes finns tillgängliga för den hungrige sportsentusiasten.

Interpool

Spel och sportkoll

Restaurangen och biljardhallen Interpool bjuder på såväl spel som spelkoll med storbildsskärmar och projektor. De flesta kan fånga en glimt av matcher och evenemang från shuffleboard- eller biljardbordet, medan de riktigt sportintresserade kan ta plats på barstolar eller sjunka ner i soffan och längs långbord. Restaurangen bjuder även på passande käk.

 • Mer information: Interpool, Stora Nygatan 19, City norra

Moosehead

Hemsida

Livligt på Lilla

Det myllrar nästan alltid av liv på Lilla Torg, men än mer livligt blir det lagom till matchdags. Moosehead är ett av ställena som styr upp god matchstämning då, med skärmar såväl inne som ute. Sen är det inte långt till nästa ställe för att förlänga eventuellt firande ända in på småtimmarna.

Malmö Sportbar

Familjärt och avslappnat

Här kan du och vännerna, familjen eller kollegorna äta och dricka, njuta av tv-sända matcher eller utmana varandra i spel. Bland aktiviteterna finns alltifrån pilkastning till shuffleboard och biljard. Missa inte heller att testa deras curlingboule. På á la carte menyn hittas exempelvis hamburgare, toast skagen och gulaschsoppa.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta