Ekobonde i stan

Ekobonde i stan

Lucero Olivares, Thatsup
Lucero Olivares

Söndagen den 21 maj bjuder Bouchon in till en alldeles speciell måltid i samarbete med Johan Widing från ekologiska Bokeslundsgården.

Pinfärska grönsaker, ankägg och fågel är några av säsongens bästa råvaror som ekobonden Johan Widing har med sig från Bokeslundsgården den 21 maj. Dessa figurerar sedan på en fyrarätters meny som skapas tillsammans med Bouchons köksmästare Dennis Gustafsson.

På plats kan det även komma att finnas ett litet grönsaksstånd för de som vill få med sig Bokeslundsgårdens råvaror hem.

Råvarukalaset à la Bokeslundsgården fortsätter även under veckan fram till torsdagen den 25 maj.

Mer information: Bouchon

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i artikeln?

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.