Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Bouchon

5,0
2 betyg
Redigera Bouchon

Bouchon är ett sydfranskt bistrokoncept som tagit skepnad av en kvarterskrog. Hoppa in för en mellanrätt och ett glas i baren eller gå loss på krogens menyförslag med tillhörande dryckespaket. På matsedeln figurerar rätter som råbiff och kalvhjärna med kapris och brynt smör, men här syns även ostron fine de clair. Ett urval av franska viner finns att välja på till maten.

I familjär bistrostil levererar denna franskinfluerade restaurang rustika rätter för hungriga frankofiler och andra matglada. Den långsmala lokalen får sin karaktär bland annat tack vare sitt rejäla plankgolv, den vägghängda soffan i rött skinn och detaljer som antika möbler och tvättäkta servetter tillika kökshanddukar.

Lokalen är berikad med ett iögonfallande fönster i den gamla jugendbyggnaden, och för den uppmärksamme speglar sig delar av Malmö i dess yta vilket ger ytterligare dimension åt stället.

Menyn innehåller allt från bistrons paradrätt Pressad Anka, som kräver ett par dagars varsel, till klassiker som bouillabaisse och sniglar. En levande meny i ständig utveckling är tanken och hit kan du lika gärna slinka in för en öl och en råbiff i baren, som för en trerättersmeny med dryckespaket. Vinlistan innehåller utvalda sorter från hela Frankrike, och här hittas både konventionella producenter och vin nature.

Recept, smaker och influenser kommer från Frankrike, medan råvaror hämtas från närområdet. Väljer du dock restaurangens specialitet Pressad Anka levereras den från Nantes och kallas Challandais.

Användarbilder på Bouchon Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Bouchon av Veronica F.
  • Bild från Bouchon av Veronica F.
  • Bild från Bouchon av Veronica F.
  • Bild från Bouchon av Carolina B.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 maj 2019 · Uppdaterad

Vilken fantastisk upplevelse vi hade - från början till slut. Servisen var fantastisk och vi fick vara med om en härlig resa när servitören Viktor guidade oss genom fantastiska viner och goda rätter. Hit går jag gärna tillbaka! Dock tar jag något annat... Visa hela »

31 maj 2017

Älskar kvarterskrogar, och den här är en riktig pärla!
Gillar man som jag även ostron, råbiff och pärlande bubblor i glaset kan det nästan inte bli mycket bättre. Dessutom är interiören fantastiskt charmig i sin enkelhet, där den rä... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.