Filmfestival med Music Doc

Precis när sommaren börjar övergå i höst känns det ofta lite deppigt. Men det här året finns det ingen anledning att höstdeppa. Dagarna som alla filmälskare har väntat på är nämligen här - det är dags för filmfestival med Music Doc.

Med hösten blir filmkvällar i höstrusket helt legitimt. Toppen tycker alla vi som älskar film. Den här hösten finns det anledning att fira lite extra eftersom det är dags för filmfestival med Music Doc.

Sedan starten för 6 år sedan har Music Doc hunnit bli Nordens ledande filmfestival för musikdokumentärer och musikrelaterad film. Det här året blir det massor av bra film med tvära genrekast och förkärlek till olika musikstilar. Som vanligt visas filmerna långt från de ordinarie biosalongerna på nya outforskade platser - bland annat blir det film i Turning Torso, på Mitt Möllan, Galleri Etikett och Johanneskyrkan. Dessutom blir det flera unika visningar med filmer som aldrig tidigare visats i Sverige.

31/8 Invigning Music Doc
Klockan 20.00-24.00 på Garaget Mitt Möllan, Claesgatan 8. Entré: 100 kronor, endast förköp. Biljetter köper du här. Läs mer om Invigningen.


1/9 Musikvideomaraton
Klockan 20.00-00.00 på Galleri Etikett, Industrigatan 20. Fri entré. Läs mer om Musikvideomaraton.


2/9 Music Doc Klubb
Klockan 19.00-22.00 på Moriska Paviljongen, Folkets park. Läs mer om Music Doc Klubb.

3/9 Live from Tokyo
Klockan 20:00-23.00 i Turning Torso, Västra Hamnen. Entré: 100 kronor, endast förköp. Biljetter köper du här. Läs mer om Live from Tokyo.

4/9 Look At What The Light Did Now feat. Feist
Klockan 20.00-23.00 i Johanneskyrkan, Kapellgatan 6. Entré: 100 kronor, biljetter köper du här. Läs mer om kvällen program.

31 augusti -4 september | Läs mer: Music Doc