Hai lanserar innovativ onlinetjänst

Restaurang Hai har sedan öppning levererat Sushi som liknar små konstverk. Malmöborna föll snabbt för de färgglada och välkomponerade kreationerna och det nytänkande konceptet. Och nu tar Hai sin innovativa ådra ännu ett steg längre och lanserar en onlinetjänst, inklusive app för iPhone och Android, som gör det möjligt för dig som gäst att beställa och betala mat direkt genom telefonen eller datorn.

Ibland är tiden knapp. Att ringa runt till restauranger för att reka bordsbokningsmöjlighet eller kanske rentutav ta en förtitt på menyn för att se vad som serveras tar tid. Men numera finns flera olika tjänster som gör det smidigare för gästen att boka bord genom bara några knapptryck eller ett par musklick.


Så här enkelt klickar du hem såna här godbitar

Hai är en av Malmös, och Sveriges, första restauranger att lansera en onlinetjänst i form av hemsida och app som du kan ladda ned gratis till din telefon. Här hittar man restaurangens uppdaterade meny, som du kan plocka från och lägga i varukorgen och sedan betala direkt i telefonen. Vill man hellre bli serverad hos Hai kan man nöja sig med att boka bord genom appen.

Än är det här ett relativt nytt beställningskoncept, men vem vet, snart kanske vi tar upp telefonen och knappar in en beställning på samma sätt som vi tidigare letat fram telefonnumret på pappersmenyn från pizzerian.


Ladda ned appen:

App Store

Google Play