Jim Jefferies kommer till Sverige

Australiensaren Jim Jefferies är en av världens just nu mest inflytelserika komiker och har gjort succé världen över med sina kontroversiella och kritiserande föreställningar, både på scen och i det egna TV-programmet på HBO. Nu i juni kommer Jefferies äntligen tillbaka till Sverige, denna gång med succéföreställningen "Fully Functional".

Jim Jefferies är känd för att ta med publiken på en ohelig resa bestående av vardagsbetraktelser från det egna livet, där han blandar vulgära utsvävningar med oväntad värme. I föreställningen "Fully Functional" utmanar Jim än en gång våra livsföreställningar och vårt rutinmässiga beteende.

- När Jim var i Sverige första gången gjorde han ett blygsamt framträdande på Mosebacke etablissemang. Idag har han växt till att bli ett av de största namnen inom stand up i hela världen och kommer att fylla stora arenor landet runt. Det känns otroligt kul att han fortsatt väljer oss på Knakelibrak som promotor i norden. Det är det härliga med stand up-komiker runtom i världen, man blir som en liten familj, säger Mårten Andersson.

Turnéplan
11 juni - Göteborg, Trädgår´n
12 juni - Malmö, Slagthuset
13 juni - Stockholm, China Teatern
14 juni - Oslo, Folkteatret