Kulinarisk upptäcktsvandring under Madamilen

Malmö fullkomligt exploderar av maxade matupplevelser. Lördagen den 26 augusti kan matglada bege sig ut på en matpromenad mellan tio av stans trevliga krogar.

Madamilen är precis vad det låter som, en kulinarisk vandring där matentusiaster besöker flera av stans bästa krogar. Under tio smakstop på utvalda restauranger, caféer, delikatess- och matbutiker upptäcks mångfald, kvalitet och smak som matstaden Malmö bjuder på. Madamilen är en helhetsupplevelse med lika delar matglädje och samtal om lokala råvaror och smaksensationer.

Restaurang Rebell vankas det lokala råvaror i form av en tartar på skånsk oxe med tryffelmajonnäs, rågbrödssmulor, saltgurka och krasse. Dessutom ges möjlighet att testa ett rosévin tillverkat i Klagshamn.

Madamilen avgår från Far i Hatten i Folkets Park. Här förses besökarna med karta, meny och ett Madamilen-armband. Därefter kan man ta dig runt till fots eller cykel och upptäcka kulinariska höjdpunkter runt om i Malmö. Ta dig runt i egen takt och besök de olika ställena precis i den ordning du själv önskar.

Biljettpris: 299 kr
Följande stop ingår i Madamilen Malmö:

Far i Hatten i Folkets Park ( START )
Bouchon
Cacaofoni
Lilla Kafferosteriet
Smak
OST & Vänner
BrewDog Bar
Mat- & Chokladstudion / Pastry by Joel Lindqvist
Ola & Ko
Restaurang Rebell

Läs mer och köp biljetter här