Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Restaurang Rebell

0,0 • 0 recensioner
Restaurang Rebell

En nytänkande, svensk kvarterskrog - så presenterar sig Restaurang Rebell. Sedan starten 2010 har här serverats uppdaterade rätter med ursprung i det svenska matarvet. Släntra in på en munsbit och något gott i glaset, eller satsa på att dela ett gäng rätter med ditt sällskap. "Social dining" i ordets rätta bemärkelse.

I lokalerna på Friisgatan råder en stämningsfull och personlig atmosfär. Rätterna bygger på säsongens råvaror och faller under mindre och större tallrikar. Menyn går i svenska tecken, men utan att nödvändigtvis vara renodlad husmanskost. Här plockas internationella influenser in för att ackompanjera de svenska tonerna, vilket i sin tur blir både modernt och överraskande.

Många av rätterna på menyn håller mellanstorlek, perfekta att dela och smaka tillsammans med resten av sällskapet. För den som trots allt vill köra ett mer traditionellt upplägg finns fortfarande möjlighet att köra förrätt, varmrätt- och dessertupplägg. Lunchtid hittar du generösa och väl valda kött- och fiskrätter till nätta priser. Menyn ger även en tydlig fingervisning gällande gluten-, laktos-, och veganrätter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Restaurang Rebell!