Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Rebell

3,0
1 betyg
Redigera Restaurang Rebell

En nytänkande, svensk kvarterskrog - så presenterar sig Restaurang Rebell. Sedan starten 2010 har här serverats uppdaterade rätter med ursprung i det svenska matarvet. Släntra in på en munsbit och något gott i glaset, eller satsa på att dela ett gäng rätter med ditt sällskap. "Social dining" i ordets rätta bemärkelse.

I lokalerna på Friisgatan råder en stämningsfull och personlig atmosfär. Rätterna bygger på säsongens råvaror och faller under mindre och större tallrikar. Menyn går i svenska tecken, men utan att nödvändigtvis vara renodlad husmanskost. Här plockas internationella influenser in för att ackompanjera de svenska tonerna, vilket i sin tur blir både modernt och överraskande.

Många av rätterna på menyn håller mellanstorlek, perfekta att dela och smaka tillsammans med resten av sällskapet. För den som trots allt vill köra ett mer traditionellt upplägg finns fortfarande möjlighet att köra förrätt, varmrätt- och dessertupplägg. Lunchtid hittar du generösa och väl valda kött- och fiskrätter till nätta priser. Menyn ger även en tydlig fingervisning gällande gluten-, laktos-, och veganrätter.

Användarbilder på Restaurang Rebell Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.