Malmös nya vardagsrum flödar av champagne och dekadens

Ryktet flyger genom staden – Malmö ska berikas med ytterligare ett vattenhål. Befriande dekadens, sköna vibes och framför allt champagne kommer att prägla stadens nya vardagsrum San Greal. Håll i hatten, för i slutet av maj välkomnas du till en ny mötesplats för spontanitet och kvalitet.

I slutet av Maj öppnar Malmös nya vardagsrum. Ett ställe präglat av spontanitet, förföriska bubblor och spännande smakkombos.

– Vad hyllar väl livet, och allt härligt som kommer med det, bättre än champagne? Vi vill introducera Malmö och besökarna på San Greal för denna sprudlande dryck, avdramatisera den och göra den mer tillgänglig, säger Nathalie Jörnheim, Chief of House.

Förutom just champagne kommer du kunna läppja på noga utvalda viner, utvidga dina smakpreferenser genom en fantasifull meny och hänga i en detaljrikt inredd lokal. Kullerstensgården bjuder in till mys runt öppen eld.

Namnet San Greal? Syftar så klart till den Heliga Gralen som givetvis är en bägare, vilken fungerar ypperligt för de hyllade bubblorna.

– Vi längtar efter att möta våra gäster och välkoma dem in i vårt vardagsrum, säger Nathalie hemlighetsfullt.