På Jam, där scenen är din

Varannan onsdag bjuds det upp till musik på Inkonst i Malmö. Varje kväll börjar med att ett fenomenalt band från någonstans i världen spelar och värmer upp scenen. Sen är det fritt fram att hoppa upp på scenen och köra sina trix. Upp med saxofonen, virvlarna, laptopen, stämbanden eller vad du än spelar och kom och skapa ljuv musik tillsammans med På Jam. Spelar du inte så är det bara och komma dit och dricka lite öl, ta ett glas vin eller helt enkelt förlora dig in i musiken.

Datum:

6 april - Lina Nyberg Band
Stålkvinnan kommer till På Jam och vem anade att hon var en fantastisk sångerska? Lina debuterade med att släppa en skiva med Esbjörn Svensson. Sedan dess har hon gjort oräkneliga spelningar världen över och nu kommer hon och hennes stjärnspäckade band till På Jam.

20 april - Paavo Duo feat. Fredrik Ljungkvist
Blipp-blopp har fått en ny innebörd. Det är inte längre musiken till de där hand-spelen man tuggade 50-örestuggummin till. Nope, nu kommer Sofia Jernberg och Cecilia Persson och tar det, slänger ner det i en bunke med skitsmå fjärilar och lite solsken och brer ut det på ett piano och en röst, toppar med en tung saxofonist.

4 maj - Angelina Darland
Angelina skriver låtar som får hjärtat att slå och som skapar känslan av att man sitter i en bil på sommaren, på väg till en ljuvlig plats! Med sitt unika sound och klockrena röst har hon tagit folkmusiken till sitt hjärta och blandat den med pop och country. Nu tar hon med sig bandet och sin nya skiva ut på turné i Skandinavien och förgyller säsongsavslutningen.

Inkonst | På Jam | 21.00 | 20 kr |