Så firar du St Patrick's Day i Malmö

Den 17 mars varje år firar folk världen över Irlands nationaldag och det irländska helgonet Saint Patrick – gärna i festligt grön utstyrsel. I Malmö hittar du St Patrick's Day-festen på de irländska pubarna The Green Lion Inn, Fagans och Paddy's.

Världens kanske mest uppmärksammade nationaldag associeras ofta med festliga parader, irländsk musik och dans, whiskey och öl. I Malmö bockar du lätt av tre av fyra på stans populära irländska pubar hela St Patrick's Day-helgen. Speciellt för i år är att firandet inträffar lagom till slutspurten av Malmö Beer Week.

The Green Lion Inn, som deltar i Malmö Beer Week, har ett fullspäckat öl-schema hela veckan med särskilt fokus på St Patrick's Day och 2-årsfirande den 17 mars, medan Fagans bjuder på en tredagars-fest med underhållning och en alldeles speciell grön hantverksöl på fat från ett bryggeri i Eslöv. Sist men inte minst slår Paddy's till stort på dagen med hemligt pris för bästa gröna utstyrsel, irländsk livemusik och en specialmeny med irländska influenser.

Läs mer:

Malmö Beer Week på The Green Lion Inn

St Patrick's Day 2019! på Fagans

St Paddy's Day på Paddys