Scandic anordnar sömnmästerskap med en sju nätters hotellvistelse i potten. Scandic anordnar sömnmästerskap med en sju nätters hotellvistelse i potten.

Scandic anordnar sömnmästerskap

Har du för vana att gäspa redan vid skymningen, sova trots en snarkande partner och snooza igenom morgnarna? Då kan Scandics nya tävling vara något för dig. Hotellkedjan har nämligen tagit på sig uppgiften att utse Sveriges bästa sjusovare, som utöver äran också belönas med sju nätter på valfritt Scandichotell.

Den som vill ta chansen att få kalla sig tröttast i Sverige och vinna hotellnätterna bokar ett av Scandics sjusovarrum som hittas på 21 utvalda hotell runt om i Sverige, däribland Scandic Triangeln, under perioden 2-25 februari. Där dokumenteras och analyseras sömnen under natten med hjälp av mätverktyg. De fem finalister med bäst resultat bjuds därefter in till finalen i Stockholm, som äger rum på Scandic Continental i Stockholm den 17 mars. Vinnaren erhåller en pokal, en skön pyjamas, fitbit-klocka samt presentkort på en sjudagarsvistelse i svit på valfritt Scandichotell i Sverige, Norge, Finland Danmark, Tyskland eller Polen. I vistelsen ingår förstås även frukostbuffé.

Information
Visa på karta