The Umbilical Brothers äntligen i Malmö

Från TV-shower som Letterman och Jay Leno kommer nu humorduon The Umbilical Brothers till Malmö. Det blir en 90 minuters lång berg och dalbana, där du kastas från det ena galna påhittet till det andra.

När medlemmarna Shane Dundas och David Collins i The Umblical Brothers träffades för första gången slutade det med att en av dem bröt näsan. Detta till trots förblev de vänner och påbörjade ett samarbete som idag har gjort dem till Australiens största Humorexport.


Deras föreställningar kan närmast beskrivas som en berg och dalbana där du kastas från det ena galna påhittet till det andra. Med utsökt humor och fantasifull briljans blandar The Umbilical Brothers mimspel, dialog och ljudeffekter med dockteater och rå humor. Resultatet blir en helt unik stil med högt tempo och oväntade vändningar.


Efter att ha framträtt på bland annat The Late Show med David Letterman, The Tonight Show med Jay Leno, Broadway, Woodstock, Edinburgh Festival Fringe och Melbourne International Comedy Festival är det en glädje att nu får se dem i Malmö.

27 & 28 maj | 19.30 | Luftkastellet i Slagthuset | Entré 250-330 kr