Trummor & Orgel på Moriska Paviljongen

Energiknippen Trummor & Orgel kommer till oss för att bjuda på dansant instrumentel musik. Med sig har de nya skivan "Out Of Bounds".

Trummor & Orgel är ett popband i instrumentalt duoformat. De två bröderna Ljunggren (Staffan på trummor och Anders på orgel) lyckas trots sin instrumentella begränsning ständigt hitta nya vägar att utveckla sitt unika sound. Alla som sett deras fantastiska liveframträdanden vet även att deras tyngd som kompositörer och arrangörer matchas av deras imponerande musikalitet samt den karisma de har som liveakt. Nu har de även släppt sitt fjärde album "Out Of Bounds".

På nya studioalbumet Out Of Bounds har duon packat in mer driv och mer energi än på något av de tidigare albumen, samt ytterligare uppdaterat sitt sound. De från förra skivan Visions drömska arrangemangen är fortfarande närvarande, vilket hörs tydligt på spår som "Corduroy" och "Wait And See", men större delen av det nya albumet kännetecknas av en medryckande frenesi, ett uptempo beat som i låtarna "Worlds Collide" samt titelspåret "Out Of Bounds".

Moriska Paviljongen · Lördag 8 september · För tider och priser, klicka här.