Engelska Herr

5,0
1 betyg
Herrbutik
Engelska Herr
5,0
1 betyg

På Engelska Herr i centrala Malmö kan du handla klassiska kläder på ett klassiskt vis och i en klassisk miljö.

Det finns inte så många herrekiperingar att tala om i den moderna stadsbilden. Istället är de det likriktade klädkedjorna som har tagit plats längs gågatorna. Engelska Herr på Djäknegatan är dock ett starkt undantag som saluför ett gediget och exklusivt sofistikerat mode.

Sortimentet består av en god blandning av klassiskt och modernt mode från några av de mest exklusiva modehusen. Här hittar du allt från skräddarsydda kostymer till svensktillverkade skjortor från Stenströms. Men du kan även botanisera bland märken som Alan Paine, Hugo Boss, Mulberry, Nino Danieli, Oscar Jacobson eller Paul & Shark.

Personalen hör till de mest kunniga inom sitt område och kan hjälpa dig oavsett om letar efter en full festmundering eller bara är på jakt efter en ny slips.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Engelska Herr Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av Engelska Herr

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Toppen sobert sortiment. inkännande och varmt behaglig kundkontakt.Kan rekommenderas till alla som söker kvalitet och det rätta plagget och accesoiren.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du Engelska Herr?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Engelska Herr?

Engelska Herr ligger på Djäknegatan 22, Malmö Centrum. I närheten ligger Stortorget, Malmö.