Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Irmas Hus

0,0
0 betyg
Redigera Irmas Hus

Kjolar, klänningar, byxor, jackor, toppar, stickade tröjor, skor, hand- och axelremsväskor, handskar, smycken, skärp... på hyllorna hos Irmas Hus hittar du det mesta som går att klä på en kräsen och skönhetstörstande kvinnokropp. Med lång erfarenhet av textil, färg och form har personalen en gedigen expertis om material och mode. Särskilt spännande är deras breda utbud av sjalar. Här hittar du sjalar i material som siden, bomull, ull, kashmir och linne. En personlig favorit är de vackra sidensjalarna från Karin Wallén; mjukt tonade i vitt, ljusblått och ljuslila, och därtill handmålade.

Som alla vet är det inte bara vad som hänger på galgarna som är viktigt under shoppingrundan, utan också hur kläderna är presenterade. På Kalendegatan 13 behärskar man konsten att tillföra det där lilla extra som gör att man som kund känner sig välkommen och genast hemmastadd. Kläderna är smakfullt arrangerade och trots det stora utbudet är det enkelt att hitta just det du söker.

Här kan du välja och vraka bland varumärken som Mansted, Cambio, Studio Rundholz Black Label, Ilaria Nistri Roque, Faliero Sarti. Fonnesberg och Lilith. Många av varorna är Irmas Hus dessutom ensamma återförsäljare av i Skandinavien. Ta en titt på facebooksidan för aktuella erbjudanden och nyheter. Irmas Hus finns också som webbbutik.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Irmas Hus!

Användarbilder på Irmas Hus Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.