Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Gry

0,0
0 recensioner
Gry

Kvarteren runt Davidhallstorg har blivit ett centrum för små butiker som kännetecknas av nytänkande och personlighet. Gry är inget undantag, här hittar du skandinaviska och franska designkläder, lika vackra och skira som personliga och spännande.

Med ett stort sortiment av skandinaviska och franska designkläder är den lilla butiken på Storgatan någonting av en dröm för alla som förälskat sig i skira tyger och personliga snitt. Med märken som Antik batik, Bric-a-brac, Custommade, Grauman, Fly London, Rützou, Lollys laundry, Karen by Simonsen, Nanso, Tusnelda bloch, Birds och Humanoid kan du fullkomligt frossa i vackra plagg. Välj och vraka mellan personliga klänningar, fagra blusar, söta kjolar, och mjuka koftor. Allt i vackra tyger som går från prickigt, randigt och färgglatt till mer naturnära och dämpade färgskalor. För den som är ute efter accessoarer erbjuder butiken ett färgsprakande och personligt utbud av såväl läckra boots och pumps som sjalar och bohemiska tygrosor.

Den lilla butiken satsar på att erbjuda sina kunder ett utbud som är mer personligt och spännande än vad du hittar på andra ställen. Med ett noggrant utvalt sortiment av små kollektioner kan du försäkra dig om att inte stöta på hundratals andra i samma plagg. Bland annat hittar du en liten kollektion klänningar med samma namn som butiken. Utöver detta har butiken en sagolik samling smycken som de köper in från lokala designers.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Gry!

Användarbilder på Gry

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild