No. 8 – A Bohemian Rhapsody

inga betyg
Butik
Inredningsbutik
No. 8 – A Bohemian Rhapsody
inga betyg

Vill du klä dig i en personlig stil? Som sticker ut och som gör att du inte ser ut som alla andra? Tycker du om varumärken som står för hög formkänsla och kvalitet? Då kan No. 8 på Södra Förstadsgatan nog vara en butik för dig.

I den läckra lokalen botaniserar man gärna runt väl och länge bland alltifrån vardagssnygga och casualinspirerade plagg till festblåsor och sobra accessoarer. På No. 8 vill man att kvinnor ska våga vara kvinnor och erbjuder därför ett brett utbud kvinnliga plagg. Och här får den allt mer populära shabby chic-stilen likväl som de senaste trenderna inom mode och design ta plats och blomma ut. Här finns helt enkelt kläder, skor och accessoarer för alla tillfällen. Dressa upp, dressa ner, du bestämmer för hos No.8 finns inga hinder, vare sig det kommer till ålder, stil eller tillfälle. Den ambitiösa butiken har lyckats skapa en härligt avslappnad, skön och lite bohemisk atmosfär, som är lätt att trivas i. Dessutom erbjuds här fantastiska inredningsdetaljer.

Fokus ligger på svenska och skandinaviska välkända varumärken. Samtidigt som du här även hittar trendriktiga plagg från internationella föregångsländer som Italien och England. Personalen brinner för såväl inredning som mode och delar gärna med sig av sin kunskap och känsla för form och komposition. Här lämnas ingenting åt slumpen, vilket är något som är tydligt i det noggrant utvalda sortimentet från bland annat Rützou, Dagmar, Ludic, Traffic People, Magali Pascal, Ida Sjöstedt, Debbie, Stylesnob, Dry lake, 2nd Day, Valerie och Storm & Marie.

Till hösten får butikens redan breda varumärkesutbud tillskott av ett flertal pärlor. På denimfronten kommer man kunna hitta favoriter som The Local Firm och uppskattade Kuyichi, organic denim jeans. Dessutom kommer det feminina i butiken få en snygg touch av manligt attribut när No.8 introducerar en liten herrsektion - en frisk maskulin fläkt i den annars romantiska butiken.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från No. 8 – A Bohemian Rhapsody Bilder

Recensioner av No. 8 – A Bohemian Rhapsody

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera No. 8 – A Bohemian Rhapsody!

Kontaktinformation

Representerar du No. 8 – A Bohemian Rhapsody?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger No. 8 – A Bohemian Rhapsody?

No. 8 – A Bohemian Rhapsody ligger på Södra förstadsgatan 25, Malmö Centrum. I närheten ligger Triangeln, Malmö.