Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Issue

0,0
0 recensioner
Redigera Issue
Issue

Det är gator som Stora Nygatan som avgör om en stad är en bra shoppingstad eller ej. Gator där man kan strosa mellan personliga inredningsbutiker och modemedvetna affärer. Det är här det händer och det är här trenderna skapas. Och det är på en gata som denna som du hittar Issue.

På Issue har man lyckats skapat en skön blandning av skandinaviskt och internationellt mode från designers med hög form- och trendkänsla som gemensamma kännetecknen. Den tillmötesgående personalen delar gärna med sig av sitt intresse för mode och här finns allt från mer avslappnade vardagskläder till med skräddade kläder för festligare tillfällen. På Issue kan du botanisera bland vaurmärken som Blank NYC, Alexander Wang, Rubber, Milli Millu, Cooee, Greta, The Local Firm, Nakkna, Diana Orving, Sofifi, Comfort Station, Charlie My Love, Ann Louise Landelius, Rodebjer, Tibi, By Zoé med flera.

Kvällstid har Issue öppet för olika arrangemang där du kan samla dina vänner eller kollegor för gemensam stilcoachning eller make-over.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Issue!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.