Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

My Living Room

5,0
1 betyg
Redigera My Living Room
My Living Room

På My Livingroom hittar du allt som behövs för att föra in lite värme i ditt hem. Med ett inredningssortiment av möbler och smycken från Sydostasien kan du välja och vraka mellan allt från färgglada rislampor och buddhastatyer till drömfångare och smycken.

My Livingroom är den typen av butik som gör en glad så fort man kommer innanför dörrarna. De två våningsplanen är fyllda med inredning, möbler, smycken och prylar i färgsprakande toner, mörka träslag och harmoniska uttryck. Här hittar du det mesta och lite till av inredningen och möblerna från dina backpackresor genom Sydostasien som du gärna ville men inte hade möjlighet att ta med dig hem när det begav sig.


Möblerna och inredningsföremålen från My Livingroom passar i de allra flesta hem. De söta lamporna i färgat glas, de flätade korgarna, de vackert snidade träfigurerna och de mörka träslagen av hög kvalitet ger inredningen en känsla som är både varm och lyxig. Lite som att sätta guldkant på vardagen.


På My Livingroom hittar du även sjalar och kläder i vackra tyger samt smycken i smakfulla kombinationer med bland annat halvädelstenar. Att så många tycker om My Livingroom beror nog till stor del på att butiken erbjuder ett intressant och för Malmö lite ovanligt sortiment. Att priserna dessutom är rimliga och att personalen är väldigt tillmötesgående gör det hela såklart ännu bättre.

Användarbilder på My Living Room Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
23 nov 2016

Älskar denna butiken väldigt vackra lampor och mycket annat färglatt💙❤💜💓

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.