Aplace

inga betyg
Klädbutik
Aplace
inga betyg

Få butiker vågar satsa på skandinaviskt mode fullt ut. Ett av undantagen är Aplace. Att Malmöbutiken är den första utanför Stockholm är ingen slump.

Sedan starten för fyra år sedan har allt gått väldigt fort. Efter att ha öppnat tre butiker i Stockholm och blivit utnämnd till årets butik 2011 av tidningen Café har nu Aplace slagit upp portarna till en fjärde butik, den här gången i Malmö.

- Vi har länge velat öppna en butik utanför huvudstaden, men har inte hittat den perfekta lokalen förrän nu. Att vi har valt att öppna just i Malmö, beror bland annat på regionens höga tillväxt och närheten till Köpenhamn, berättar en av butikens grundare Kalle Tollmar.

Aplace är en av få butiker som vågar satsa på Skandinaviskt mode fullt ut. Det är spännande att se, inte minst med tanke på att det just nu finns otroligt många duktiga skandinaviska designers. Grundarna Kalle Tollmar och Kristian Rajnai - som tidigare gett ut modemagasinet ODD at large samt startat modeplattformen +46 - har sedan länge sett det unika i skandinaviskt mode.

I Malmöbutiken hittar du många av de varumärken som Aplace jobbar med sedan tidigare som till exempel Acne, The Local Firm, Minimarket, danska Henrik Vibskov och Souland. Dessutom finns WESC och Velour representerade med egna "shop in shop"-ytor. Denim är en fortsatt viktig och framträdande del i utbudet samt ett brett sortiment av skor.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från Aplace Bilder

Recensioner av Aplace

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Aplace!

Kontaktinformation

Representerar du Aplace?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Var ligger Aplace?

Aplace ligger på Davidhallsgatan 14, 21145, Malmö Centrum. I närheten ligger Triangeln, Malmö.