Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

NR19+

0,0
0 betyg
Redigera NR19+

NR19+ är en av Malmös bättre multibrandbutiker, ett riktigt inspirationsmekka. Ett handplockat sortiment ackompanjeras av härlig serviceminded personal.

Kläder är för många så otroligt mycket mer än bara någonting nödvändigt. Det är ett sätt att uttrycka sig, förlänga sin personlighet och utveckla sin kreativitet på de visuella planet i såväl arbetslivet som privat. En livsstil helt enkelt och det största intresset många kvinnor har. På NR19+ vill man erbjuda kvinnor mode som har just det där lilla extra. Det är färgglatt och lekfullt, stilrent och elegant bredvid varandra och det är inte svårt att hitta sina favoriter bland både större och mindre märken. Några av dem är Sonia Rykiel, Dagmar, Ra-re Jeans, American Vintage och Isabel Marmant.

Det är lätt att bli inspirerad bara av att gå förbi skyltfönstret på Baltzargatan. Kliv in, bli välkomnad av den fantastiska personalen och du är förmodligen här för att stanna.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera NR19+!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.