Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Oscine

0,0
0 recensioner
Redigera Oscine
Oscine

Oscine är den lilla butiken som har som mål att du ska bära sådant som får dig att känna dig lycklig. Med utsökta smycken, välgjorda väskor och söta skor lyckas de riktigt bra med precis det.

Att idén till butiken Oscine kommer från två vänners många resor fyllda av lyckliga minnen känns nästan i väggarna när man kommer in i butiken. Väggar tapetserade med mönster av fåglar och blommor, inbjudande fåtöljer och så klart montrarna som rymmer silversmyckena av det egna märket Oscine. Det är smycken som är egendesignade och handgjorda, de flesta tillverkade av Sterlingsilver som dekorerats med färgglada halvädelstenar eller sobra pärlor.

Vid sidan om smyckena erbjuder Oscine produkter som andas lite samma känsla som smyckena - glädje, nytänkande och välgörande. Som tvålarna och spa-produkterna från Mitchell and Peach, som är helt tillverkade av naturliga ingredienser. Eller väskorna från det Paris-baserade märket Lollipop som är ungdomligt lekfulla samtidigt som de håller hög kvalitet. Du hittar även det Australiensiska märket Bloch som är känt för sina välgjorda ballerinaskor i italienskt läder. Och sen så klart, ett måste för alla som älskar smycken - genomtänkta smyckeslådor och putsprodukter.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
Bli den första att recensera Oscine!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.