Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Barberesso

0,0
0 betyg
Redigera Barberesso

Hos Barberesso kombineras det bästa från två olika världar. Själva beskriver de det som ett möte mellan Skandinavien och Mellanöstern. Detta koncept genomsyrar hela verksamheten där fokus ligger på hantverk och tradition inom hår- och skäggvård.

Grundarna, tillika barberarna, har lång erfarenhet inom yrket och kombinerar genuint hantverk och yrkesskicklighet med en skön stämning. Allt för att du som kund ska få en behaglig stund i rakstolen. För gänget bakom Barberesso är ett besök hos dem mer än bara en enkel rakning eller klippning. Hit kommer man för att koppla av, njuta och må bra. Därför bjuds det bland annat på diverse noggrant utvalda drycker, däribland deras helt egna kaffe. För att ge besökarna en komplett upplevelse har de även satsat på inredningen, vars stil har drag av både det klassiskt eleganta och det stramt moderna.

På Barberesso väljer du som väntat bland alla de klassiska barberartjänsterna. Från enklare trimning till deras 90-minuters ”Hair and Beard”-combo som innefattar hårklippning, tvätt, styling och förstås valfri rakning. De har specialpriser för både unga och barn, så kunder i alla åldrar välkomnas. Salongen är ett alternativ för alla som arbetar, bor eller på andra vis rör sig i centrala Malmö. Du hittar salongen på Neptunigatan nära Malmö Live och universitetsområdet.

Abed och Reda som driver Barberesso är bägge erfarna inom yrket. Abed – salongens master barber – har bland annat arbetat på Nivea Spa samt på Redkens flagship store i Dubai. Därutöver har han avklarat svenskt gesällprov och belönades 2017 med priset ”Barber of the Year”. Reda har arbetat på flera exklusiva barbershops i såväl Damaskus som i Egypten.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Barberesso!

Användarbilder på Barberesso Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.