Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Topknot

3,0
2 betyg
Redigera Topknot

Är du risig i håret? Lite hängig? Bakis? Har du för mycket att göra? Eller för lite? Har du en allmänt dålig dag? Skoskav? Huvudvärk? Ingenting kan så lätta upp ett moloket sinne som ett besök på Topknot.

Det är sällan man som kund vågar ge fria händer till sin frisör, men så är fallet vad gäller salongen på Järnvägsgatan 25. Oavsett om det är Liselott, Madelén, Josefine, Hanna eller Elin som håller i saxen, kan du som kund känna dig säker på att du är i trygga händer. Och tro inte att bara kvinnor är välkomna, här vurmar man starkt även för männen som fortfarande är dåliga på att unna sig lyxiga frisörbehandlingar. På Topknot får man alltid intrycket att frisörerna har all tid i världen, bara för dig. Varje behandling inleds med en konsultation där du får bolla idéer och berätta om dina önskemål. Många frisörer kan göra snygga frisyrer, men som inte passar till personen. På Topknot ser man helheten. I klippningen, som kostar från runt fyra hundra kronor, ingår alltid schamponering, tork och styling, och inte minst en rakt igenom ljuvlig hårbottenmassage.

Inredningen går i stilrena tecken. Spännande detaljer, som snygga spottar och lampor, originella frisörstolar i vitt skinn kombinerat med armstöd i plexiglas och mycket kromade material för tankarna till en lyxigare variant av ett industriellt Berlin. På hyllorna samsas kvalitetsmärken som Kevin Murphy, Evo, American Crew och GHD. Produkterna är smakfullt arrangerade snarare än överbelamrat uppradade, vilket närmast påminner om vackra, lagrade viner i en vinkällare. Stilfullt, elegant och tilltalande för alla sinnen.

Råkar du ha barn - och i synnerhet entusiastiska sådana - kan ett besök på Topknot mycket väl bli något av en aha-upplevelse. Här blir din energiska son eller rastlösa dotter klippt i en rolig racingbil-stol, och som förälder kan du även koppla av under din egen behandling. Medan du blir omhändertagen får barnen chans att släppa loss sin kreativitet med ritblock och kritor, eller kanske se en rolig film. Det här är ett alldeles för sällsynt moment hos ambitiösa frisörer nuförtiden.

Användarbilder på Topknot Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
25 apr 2019

Nöjd varje gång! ingen stress och frisören tar tid på sig. Blir alltid bjuden på något litet gott till kaffet.

28 dec 2017

Texten har översatts automatiskt. Visa original »

Jag hade mitt hår gjort här några månader sedan när jag var nyligen flyttat till området. Jag har mörkt brunaktigt hår och jag klart bad om varm och ljusare redish färg, blev resultatet ännu mörkare än mitt eget hår. i min idé... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.