Guiden till massage i Malmö

Guiden till massage i Malmö

Om du letar massage i Malmö har du hamnat helt rätt. Oavsett om du vill unna dig en lyxig behandling, eller bara vill ha några välbehövliga knådningar, så finns det gott om bra massagesalonger i Malmö som kan hjälpa dig. Huvudmassage, svensk massage, gravidmassage, aromatisk massage – det är bara några exempel på vad du kan välja bland. Här är guiden till var du kan boka massage i Malmö.

Innehållsförteckning
 1. Här bokar du massage i Malmö
  1. Axelsons Spa – Spa med allt
  2. AtSpa – Bredd på behandlingar
  3. Soluna Spa & Wellness – Hörde jag massage?
  4. Prana Healing Arts – Fokus på avkoppling
  5. Malmö Relax Center – Medicinsk massage
  6. Cityspa – Skräddarsydda behandlingar

Här bokar du massage i Malmö

Malmös bästa massageställen

Axelsons Spa

Hemsida

Spa med allt

Sedan 2005 har man kunnat besöka Axelssons spa i Malmö. Här finns en generöst utbud av behandlingar, med allt från massage till kroppspeeling eller ansiktsrengöring. Vill man lyxa till det ordentligt kan man boka ett av deras spapaket, eller besöka butiken med välgörande friskvårdsprodukter.

 

AtSpa

Hemsida

Bredd på behandlingar

På AtSpa i Slottsstaden kan man unna sig allt från manikyr och pedikyr till en avslappnande och välgörande ansiktsbehandling eller thai yoga – och såklart, massage. Välj bland många olika varianter, från mer avkopplande till de som går mer på djupet. På salongen arbetar erfarna och utbildade spaterapeuter som väntar på att få ta hand om dig, vilken behandling du än önskar få.

 

 

Soluna Spa & Wellness

Hörde jag massage?

Detta holistiska dagspa och wellnesscenter hittas på Föreningsgatan i centrala Malmö. Som kund här får man uppleva en ekologisk oas där välmående står i centrum, i en avslappnad, tyst och lugn miljö. Bland behandlingarna hittar man gravidmassage, klassisk svensk massage, hot stone-massage och aroma-massage.

Prana Healing Arts

Fokus på avkoppling

På Prana Healing Arts hittar man behandlingar så som thaimassage, ayurvedisk massage, body scrubs, fotmassage och ansiktsbehandlingar. Här är utbudet under konstant utveckling och kan variera efter önskemål. På Prana handlar allt om avkoppling, för både kropp och sinne.

Malmö Relax Center

Medicinsk massage

Behöver man hjälp med krämpor eller smärtor i kroppen, samt spända muskler, kan man vända sig till Malmö Relax Center. Här kan man boka behandlingar för kropp och knopp, som exempelvis muskeltöjande massage, lymfstimulerande huvudmassage, käkmassage, gravidmassage och mycket mer. Som du hör handlar det här om att ta hand om dig och din kropp på bästa sätt – så att du kan lämna i ett bättre, mer välmående tillstånd.

Cityspa

Hemsida

Skräddarsydda behandlingar

Invid Davidhallstorg, mitt i centrala Malmö, kan man besöka CitySpa – en plats där du välkomnas lämna vardagen utanför och bara koppla av. Bland behandlingarna hittas ett utbud som kan skräddarsys efter dina önskningar och behov, med allt från kroppsinpackning och ansiktsbehandlingar till olika sorters massage.

 

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;