Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Scandinavian Venous Centre

0,0
0 betyg
Redigera Scandinavian Venous Centre

Med centralt läge på Snapperupsgatan ligger kliniken Scandinavian Venous Centre, som du också hittar i flera städer runtom i landet. Här arbetar erfarna specialister med särskilt inriktning mot behandlingar av besvärande åderbråck och ådernät.

Åderbråck kan vara besvärligt med både fysiska smärtor och kosmetiska besvär. På Scandinavian Venous Centre får du hjälp att behandla dina åderbråck på ett skonsamt sätt som ger snabba resultat. Här arbetar erfarna läkare, sjuksköterskor och undersköterskor som är specialutbildade inom just åderbråcksbehandlingar. Med hjälp av den senaste lasertekniken vårdar man dina besvär snabbt och enkelt, utan större ingrepp och med minimal risk för komplikationer.

Oavsett vidden av dina besvär så finns det hjälp att få och man anpassar behandlingen efter just din situation. Vid konsultationstillfället blir du undersökt av en erfaren läkare med hjälp av ultraljud innan ni tillsammans kommer fram till en passande behandling. Du får sedan stöd under hela processen, inklusive en uppföljningskontroll efter ett år.

På Scandinavian Venous Centre fokuserar man på personlig service och lägger stor vikt vid att du känner dig trygg under hela behandlingen. Alla är olika, och så även behandlingarna, just för att du ska få den vård som du behöver.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
Bli den första att recensera Scandinavian Venous Centre!

Användarbilder på Scandinavian Venous Centre Visa alla

  • Lägg till bild

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.