Guiden till Malmös bästa skönhetskliniker

Guiden till Malmös bästa skönhetskliniker

Att fixa naglar, fransar och bryn på skönhetssalong hör till mångas rutin, men även andra behandlingar såsom IPL, antiaging och fillers är vanliga. I Malmö finns det skönhetskliniker som är specialiserade inom allt från ansiktsbehandlingar och hårborttagning till acne och olika certifierade injektionsbehandlingar. Här guidar vi till några av Malmös kliniker för en quickfix eller längre kur.

Innehållsförteckning
 1. Malmös bästa skönhetskliniker
  1. Akademikliniken – Ledande i Norden
  2. Estetikcentrum – Komplett klinik
  3. Citadellkliniken – Handplockade specialister
  4. Whitelotuskliniken – Behandlingar av legitimerad läkare
  5. LaDerma – Medicinsk hudterapi
  6. Scandinavian Venous Centre – Specialister på åderbråck och ådernät
  7. Luxury Treatments – Fräscha lokaler
  8. Clinic N.VY – Hållbar skönhet
  9. Estelles Estetik – Modern mottagning
  10. HR kliniken – Naturligt resultat är målet

Malmös bästa skönhetskliniker

Akademikliniken

Hemsida

Ledande i Norden

Känd klinik som finns runtom i Sverige och erbjuder det mesta inom skönhetsbehandlingar, såsom fillers, peeling, Dermapen och Coolsculpting. Akademikliniken i Malmö har även en "Walk-in-clinic" där man bland annat kan få olika injektioner.

Estetikcentrum

Hemsida

Komplett klinik

Estetikcentrum vill vara en komplett klinik för dermatologi och plastikkirurgi. Därför är katalogen med behandlingar tjock; där finns allt från hårborttagning och fettfrysning till estetisk tandvård och svettbehandlingar. Oavsett behandling vill man erbjuda säkra och moderna metoder som ger naturliga resultat.

Citadellkliniken

Hemsida

Handplockade specialister

Citadellkliniken är en väletablerad privatklinik som bland annat ägnar sig åt IPL-behandlingar, ansiktsbehandlingar, injektioner och andra estetiska behandlingar. Personalen består av handplockade specialister inom olika områden.

Whitelotuskliniken

Behandlingar av legitimerad läkare

Den här skönhetskliniken drivs av legitimerade läkaren Ruba Andersen, som dessutom är expert inom laserkosmetologi. Här gör hon tillsammans med sitt team exempelvis injektioner, trådlyft, hårborttagning och ansiktsbehandlingar – utbudet är brett.

LaDerma

Hemsida

Medicinsk hudterapi

Här specialiserar man sig på så kallad medicinsk hudterapi, med bland annat anti-aging, behandling av acne, peeling, microneedling med mera. Kliniken är certifierad för estetiska injektionsbehandlingar och har en legitimerad sköterska för detta.

Scandinavian Venous Centre

Hemsida

Specialister på åderbråck och ådernät

Centralt beläget på Snapperupsgatan hittar du skönhetskliniken Scandinavian Venous Centre, som även finns i flera andra städer runtom i Sverige. Här arbetar erfarna specialister med särskild inriktning mot behandlingar av besvärande åderbråck och ådernät. Med hjälp av den senaste lasertekniken tar man bort åderbråck snabbt och utan större ingrepp. Ådernät kan behandlas med antingen laser eller injektioner. Alla behandlingar utförs efter en konsultation hos läkare.

Luxury Treatments

Fräscha lokaler

Här tas du omhand i ljusa sekelskifteslokaler i centrala Malmö. Föga förvånande är skönhet ledordet här – och då menar de både den inre och yttre. Här slätar man ut mimikrynkor, ger volym, lyfter och förstärker konturer, och mycket annat; utbudet sträcker sig från injektioner till estetisk tandvård.

Clinic N.VY

Hållbar skönhet

På NVY vill man skapa resultat som håller över tid. För dem betyder hållbar skönhet att de verkligen vill förstå dina behov och önskemål för att kunna ge dig precis rätt behandling, oavsett vilket område på kroppen det gäller. Alla som utför behandlingar här är legitimerade sjuksköterskor eller certifierade hudterapeuter. 

Estelles Estetik

Modern mottagning

I moderna lokaler i Limhamn finns Estelles Estetik som är specialister på olika skönhetsbehandlingar. Allt från frans- och brynfärg till ansiktsbehandlingar, kemisk peeling, hårborttagning och olika injektionsbehandlingar går att få här.

HR kliniken

Naturligt resultat är målet

Här är specialiteten medicinska behandlingar som ska ge ett så naturligt resultat som möjligt. Kliniken drivs av Heike Rudolph, som är legitimerad specialistsjuksköterska med bakgrund inom intensivvården. Hon är dessutom certifierad restylane- och azzalurebehandlare och gör tillsammans med sina medarbetare allt från ådernätsbehandling till fettreducering.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Redaktörer

Vi på Thatsup har lång erfarenhet av att guida våra läsare till stans guldkorn. Sedan 2008 har våra redaktörer skrivit initierade guider till bland annat restauranger, barer, caféer, hotell och frisörer. Våra guider består av handplockade tips baserade på vår lokalkännedom och de uppdateras bland annat med hjälp av vår fokusgrupp där vi gemensamt diskuterar urval och innehåll. Vi arbetar ständigt med att inspirera och ge dig bästa möjliga upplevelse, var du än är och vad du än letar efter.

;