Guiden till Malmös bästa skönhetskliniker

Guiden till Malmös bästa skönhetskliniker

Att fixa naglar, fransar och bryn på skönhetssalong hör till mångas rutin, men även andra behandlingar såsom IPL, antiaging och fillers är vanliga. I Malmö finns det skönhetskliniker som är specialiserade inom allt från ansiktsbehandlingar till hårborttagning, acne och olika certifierade injektionsbehandlingar. Här guidar vi till några av Malmös kliniker för en quickfix eller längre kur.

Scandinavian Venous Centre

Hemsida

Specialister på åderbråck och ådernät

Centralt beläget på Snapperupsgatan hittar du skönhetskliniken Scandinavian Venous Centre, som även finns i flera andra städer runtom i Sverige. Här arbetar erfarna specialister med särskild inriktning mot behandlingar av besvärande åderbråck och ådernät. Med hjälp av den senaste lasertekniken tar man bort åderbråck snabbt och utan större ingrepp. Ådernät kan behandlas med antingen laser eller injektioner. Alla behandlingar utförs efter en konsultation hos läkare.

Akademikliniken

Hemsida

Ledande i Norden

Känd klinik som finns runtom i Sverige och erbjuder det mesta inom skönhetsbehandlingar, såsom fillers, peeling, Dermapen och Coolsculpting. Akademikliniken i Malmö har även en "Walk-in-clinic" där man bland annat kan få olika injektioner.

Citadellkliniken

Hemsida

Handplockade specialister

Citadellkliniken är en väletablerad privatklinik som bland annat ägnar sig åt IPL-behandlingar, ansiktsbehandlingar, injektioner och andra estetiska behandlingar. Personalen består av handplockade specialister inom olika områden.

Estelles Estetik

Modern mottagning

I moderna lokaler i Limhamn finns Estelles Estetik som är specialister på olika skönhetsbehandlingar. Allt från frans- och brynfärg till ansiktsbehandlingar, kemisk peeling, hårborttagning och olika injektionsbehandlingar går att få här.

LaDerma

Hemsida

"Medicinsk hudterapi"

Här specialiserar man sig på så kallad medicinsk hudterapi, med bland annat anti-aging, behandling av acne, permanent makeup, peeling med mer. Kliniken är certifierad för estetiska injektionsbehandlingar och har en legitimerad sköterska för detta.

Tipsa oss

Tycker du att vi har missat något i guiden, ser några felaktigheter eller liknande?

Karta