Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Mindpark Hyllie

5,0
2 recensioner
Mindpark Hyllie

På Mindpark Malmö i Hyllie samlas digitala nomader, affärsmän och entreprenörer i en kreativ miljö. Här finns café, bistro och möteslokaler för event eller möten i alla storlekar. Hyllie ses som Malmös business district, då mängder av företag har sin bas här, vilket gör det till det perfekta läget för ett co-working space som Mindpark.

Att arbeta i ett co-working space kan leda till flera nya kontakter och bekantskaper, samt möjligheter till att samarbeta både inom och mellan branscher. På Mindpark Malmö finns 1500 kvadratmeter ljusa och kreativa kontorsytor för såväl stora företag som enskilda frilansare och entreprenörer. Här finns stora och små kontor, individuella kontorsplatser och konferensrum i olika storlekar samt en takterrass med imponerande utsikt över området. I bistron serveras hälsosam lunch varje dag med en soppa, sallad och dagens rätt att välja på.

Hyr din kontorsplats under en längre tid, eller köp dagpass för enstaka tillfällen. Trots att det sitter flera olika människor från olika branscher på Mindpark så lägger man mycket krut på att skapa ett community med gemensam frukost, afterwork och luncher. Mindpark Malmö ligger mitt i det livfulla området Hyllie, bara två minuter från tågstationen. Närheten till centrala Malmö och Kastrup gör Mindpark till en tillgänglig arbetsplats, oavsett var du bor.

Användarbilder på Mindpark Hyllie

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2020

Jättefina och kreativa lokaler som ligger väldigt nära tåget. Bra service och välkomnande!

21 feb 2020

Superfina lokaler - ljust, fräsch, modernt med en känsla av lyx och personlighet! Max 3 min från Hyllie station.