Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Big Mamas Pizza

3,3
3 betyg
Redigera Big Mamas Pizza

Sedan länge har Big Mamas Pizza funnits på ett hörn av snabbmatsfyllda Bergsgatan och erbjudit en lång rad olika sorters pizzor. Pizzalistan talar om allt från malmöfavoriten kebabpizza och populära Pepperoni till inbakt Calzone och en så kallad Parma Special med bland annat parmaskinka, pecorinoost och pesto. Flera vegetariska alternativ finns även tillgängliga, så som Margherita, Funghi och Zorba. På menyn finns även kebab, burgare, sallad, pasta och bakad potatis.

Användarbilder på Big Mamas Pizza Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 nov 2022

Har ätit här 3-4 gånger och det har varit hårda vita bitar i skinkan varje gång jag beställt en Capricciosa. Fick väldigt ont i tanden senast jag åt där eftersom det var en stor vit hård ben(?)bit i min pizza. Det var som att tugga på en... Visa hela »

23 maj 2021

Bra utbud & bra prisklass. Deras falafelrulle/halloumirulle är lite annorlunda mot de vanliga ställena, men riktigt god på sitt sätt!
Fin familjär stämning i lokalen och man känner sig alltid välkommen!

22 feb 2023

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.