Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Delhi

3,6
5 betyg
Redigera Restaurang Delhi

I såväl Stockholm som England har makarna Liton och Shilpi Esh slagit upp dörrarna till ett par restauranger och nu är de i Malmö med den indiska restaurangen Delhi nära Möllan. Menyn inspireras av hela Indien och listar ett urval av välbekanta curry- och kormarätter tillsammans med rätter som chicken malibha, den lätt starka mango tikka masala och en grilltallrik med kyckling, lamm och lax bland annat.

Användarbilder på Restaurang Delhi Visa alla

  • Lägg till bild

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
28 jul 2020

Har ätit där flera gånger och det är utan tvekan bästa indiska maten jag ätit i Malmö. Brukar sällan äta på ställen där maten kostar närmare 200:- (pga. jag sällan tycker det är värt det) men på Dehli känns... Visa hela »

12 aug 2018

Tämligen smaklöst och ointressant. Vi testade flera rätter och möjligen nådde en av dem nivån godkänt. Bra personal dock.

13 mar 2018

Riktig dålig mat. Pratade med ägare om maten och han var väldigt otrevlig. Beställde hem och fick slänga 3 maträtter som smakade inte alls bra. Folk tänk på era pengar o gå där ni ska ha färsk o gott mat.

2 mar 2019

Riktigt bra indisk mat. Lugn skön stämning.

24 jan 2016

Mycket bra mat Och trevlig personal. Best I Stan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.