Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Restaurang Delhi

3,6
5 recensioner
Redigera Restaurang Delhi
Restaurang Delhi

I såväl Stockholm som England har makarna Liton och Shilpi Esh slagit upp dörrarna till ett par restauranger och nu är de i Malmö med den indiska restaurangen Delhi nära Möllan. Menyn inspireras av hela Indien och listar ett urval av välbekanta curry- och kormarätter tillsammans med rätter som chicken malibha, den lätt starka mango tikka masala och en grilltallrik med kyckling, lamm och lax bland annat.

Användarbilder på Restaurang Delhi

Lägg till bild
Bli den första att lägga till en bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

TÀnk pÄ att det Àr viktigt att skriva en Àrlig recension. Om du pÄ nÄgot sÀtt Àr kopplad till företaget sÄ bör du avstÄ frÄn att recensera. Se vÄra riktlinjer hÀr.

Ärlighet varar lĂ€ngst!

Avbryt
28 jul 2020

Har ätit där flera gånger och det är utan tvekan bästa indiska maten jag ätit i Malmö. Brukar sällan äta på ställen där maten kostar närmare 200:- (pga. jag sällan tycker det är värt det) men på Dehli känns... Visa hela »

2 mar 2019

Riktigt bra indisk mat. Lugn skön stämning.

12 aug 2018

Tämligen smaklöst och ointressant. Vi testade flera rätter och möjligen nådde en av dem nivån godkänt. Bra personal dock.

13 mar 2018

Riktig dålig mat. Pratade med ägare om maten och han var väldigt otrevlig. Beställde hem och fick slänga 3 maträtter som smakade inte alls bra. Folk tänk på era pengar o gå där ni ska ha färsk o gott mat.

24 jan 2016

Mycket bra mat Och trevlig personal. Best I Stan.

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.