Jag gillar Boulebar. "Varför bara en trea?", tänker ni. För det första, det är en stark trea. För det andra, jag gillar det för att de typ(!) har gjort det bästa man kan göra av konceptet. Trevlig personal, kul spelupplägg och skön miljö. Men är boule så kul aktivitet? Det är helt okej! Men det finns många roligare. Sen var det det där med maten. Hade det varit ett steg vassare hade betyget tiltat över till en fyra, men den var också "bara" helt okej. När maten då är en trea, och aktiviteten i sig också känns som en trea, vilket är de två upplevelserna jag är här för, hjälper det inte så mycket att miljö, arrangemang och service får full pott. Men vi hade en toppenkväll och jag vill verkligen poängtera att trean är stark!
Är ni ett gäng och vill ha en trevlig kväll med aktivitet kan ni absolut testa på Boulebar. Tror de flesta skulle ha en riktigt trevlig kväll. Men förvänta er ingen wow-upplevelse, på något plan.
Jag gillar Boulebar. "Varför bara en trea?", tänker ni. För det första, det är en stark trea. För det andra, jag gillar det för att de typ(!) har gjort det bästa man kan göra av konceptet. Trevlig personal, kul spelupplägg och skön mil...
Boulebar Liljeholmen eller ”tryckeriet” skulle jag säga är en stark femma! Maten var fantastisk och kom väldigt snabbt, fantastisk personal som verkligen kunde sina grejer och även när det är stora gäng så känns det som att man har en egen servitris som verkligen lyssnar och står till tjänst! Glada ansikten vart man än vänder sig även på boulebanorna är tryckeriet värt en femma! Guiderna är trygga i vad dom gör och plockar verkligen fram tävlingsanda och nyfikenhet, känns som att leka på dagis med sina bästa vänner! Allt och allt igenom förtjänar en 7/5.
Boulebar Liljeholmen eller ”tryckeriet” skulle jag säga är en stark femma! Maten var fantastisk och kom väldigt snabbt, fantastisk personal som verkligen kunde sina grejer och även när det är stora gäng så känns det som att man har en egen se...
Var här tillsammans med jobbet på en AW med middag och boule. Mycket otippat och trevligt ställe. Maten kändes vällagad och över förväntan. Hit går jag igen!
Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.
On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.
- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues
- they tolerate racist, xenophobic and homophobic comments and behavior
- no possibility of negotiating better contracts for most of the staff
- terrible management who takes advantage of the 0-hours contracts and abuses them even in cases where employees have been working there for years, without a more stable form of employment
- lower pay compared to the standard in the industry and there is no transparency concerning possibilities of advancement (because most often there are none)
- same persons with same experience are offered different rates per hour and it's usually a warning sign for the manager if you try to negotiate, as this often affects the amount of shifts you will receive
- received state support but it is unclear how they met the criteria
- management is virtually non-existent and their restaurants are understaffed, hence poor quality service, food and overall bad experiences from both former/current employees and costumers
- managers are blatantly racist and you will not really find any "diversity" apart from one or two "token" persons employed especially to seem that they fill a "quota"
- management always try to throw the blame on something (corona) or someone else for their own actions' consequences
- most of the staff in precarious positions (on-demand contracts) have foreign background, as a way to ensure that these people can be further abused and presumably lack the knowledge of basic rights, such as the one to unionize and demand better working conditions
- because most of the staff is overworked and works in poorly designed work spaces, and also because of the way managers mishandle any type of communication (by frequently lying to their employees), the rate of people just coming and quitting is quite high
- management is used to act without thinking of the legal consequences, see for example building without a building permit: https://www.mitti.se/nyheter/boulebar-kan-tvingas-riva-nybyggd-del/reptek!tNlOnb5mjzRxWXCPCPK7rA/
- they rely on companies to make the biggest share of the sales and since the companies pay for large groups, the food quality does not really matter for the individuals, as long as the company pays anyways; most of the negative reviews you will find out there are from smaller groups that really expect quality and taste for the moderately high prices they pay from their own pockets; unfortunately, the food is often tasteless and prepared in poor and sometimes unsanitary conditions
- the management has no problem in delaying salaries in certain cases, or dismissing any initiatives or improvements coming from their employees
- they usually prefer individual meetings as they can easily further lie and keep the employees from talking to each other about the serious problems related to working conditions
On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.
- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues
- they tolerate racist, xenophobic and homophobic...