Boulebar Rålambshov

Top 100
4,0
11 betyg
$$$
Aktivitet
Bar
Restaurang
Boulebar
4,0
11 betyg

På Boulebar i "Rålis" hittar du bar, restaurang och utomhusboule vid Riddarfjärden under sommaren. Här kan du käka lite mat, svalka dig med glass eller öl och självklart utmana kompisarna i ett parti boule tills solen gått ner.

Lagom till sommaren slår Boulebar upp sina banor i Rålambshovsparken vid Norr Mälarstrand och bjuder på boule i solen. Upplagan, som ligger precis vid parken, har 14 banor och 200 sittplatser utomhus samt 80 platser i restaurangen när det blir dåligt väder. Här mixas utomhusboule med både mat, glass och fullständiga rättigheter för små och stora sällskap. Något som brukar locka en stor och blandad skara kompisgäng, AW-folk, företag och familjer – med andra ord både noviser och bouleveteraner. Upplägget passar allt från kickoffs till avslappnat häng i solen.

Vill man kombinera spelet med något svalkande serveras öl och drinkar i utomhusbaren medan restaurangen står för en meny med bland annat sydfransk pizza som kan ätas på uteserveringen, oavsett om du väljer att spela lite boule eller inte. Är du sugen på ett parti men känner dig osäker på reglerna och tekniken kan du även haka på en instruktör i Amfiteatern precis intill (under maj och juni) och delta i en avslutande turnering. Passen är 90 eller 120 minuter långa, och vill du kan du även betala lite mer och inkludera en picknick med franska ostar, surdegsbaguette och annat småplock i paketet.

Boulebanorna är poppis, så det kan vara en bra idé att boka boulekvällar i förväg för att verkligen få plats.

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
11

Recensioner av Boulebar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Lite dyrt i bland. Men härlig miljö särskilt runt maj då det blommar å är väldigt fluffigt. Kan dock va jobbigt när drägglet från polarns skägg blåser i väg på en.

En oas mitt i en av Stockholms största och mest besökta parker! Att jag inte förrän sommaren 2018 upptäckte detta otroliga ställe. Vad jag inte visste innan var att Boulebar var en fulländad á la carte restaurang med en välarbetad meny och en utomordent...

Mitt i rålis hittar ni Boulebar - såå trevlig kombination att avnjuta solen, en kall dryck, lite boulespel och mat!

Personalen är trevliga, lokalen fantastisk och uteserveringen mysig. Drycken god och boule härligt. Maten men allergier alt. som vegan.. inte lika...

Jättemysigt, bra mat, trevlig personal, toppen!

Helt klart ett utav Kungsholmens bästa uteserveringar. För att vara en säsongsbetonad restaurang tycker jag maten håller en bra nivå (klart bättre än grannen Mälarpaviljongen).

Jag tycker att boulebar är det perfekta stället att hänga! Dom hittar alltid på något nytt och roligt. Alla i personalen är otroligt vänliga och gör allt för att ge service! Kan verkligen rekommendera både sommarställena som rålis och t...

Listad i: Barnvagnsvänligt

Otroligt god mat, dryck och helt fantastisk personal! Går ofta hit och det är alltid lika gott och härligt bemötande!

Läget är magiskt! Att sitta i en park med utsikt över vattnet och kunna avnjuta god mat och franska viner är oslagbart. Superkul att spela boule med.

Franskt parkhäng med boule och pastis - typ som på film! Det här stället har verkligen fått sig ett ordentligt lyft det senaste året, både gällande miljön och personalen. Franska vibes på Boulebars egna sätt, mumma!

Vi var ett sällskap på 4 som tog varsin huvudrätt och delade på deras charkbricka. Helt fruktansvärt. Boulen är dock helt fantastisk

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Denna recension har filtrerats bort från totalbetyget, då den på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

On short: avoid working there as there are plenty of other alternatives with more decent management and working conditions, as well as better pay.

- no support for situations where staff is harassed by clients or by other colleagues

- they tolerate racist, xenophobic and homophobic...

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
4,0
11

Representerar du Boulebar Rålambshov?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilka typer av aktiviteter finns på Boulebar Rålambshov?

På Boulebar hittar du bland annat:

  • Boule

Vilken typ av mat serveras på Boulebar Rålambshov?

På Boulebar Rålambshov serveras bland annat:

  • Franskt
  • Europeiskt

Vad kostar det att äta på Boulebar Rålambshov?

Boulebar Rålambshov ligger i prisklassen Mellanklass ($$$).

Har Boulebar Rålambshov uteservering?

Ja, Boulebar Rålambshov har en uteservering som ger dig möjlighet att njuta av vädret samtidigt som du äter eller tar en drink.

Får jag ta med min hund på Boulebar Rålambshov?

Ja, Boulebar Rålambshov är hundvänligt och tillåter att du tar med din hund när du besöker restaurangen.

Var ligger Boulebar Rålambshov?

Boulebar Rålambshov ligger på Smedsuddsvägen 2, 112 35, Kungsholmen. I närheten ligger Fridhemsplan, Stockholm. Närmsta tunnelbana är Fridhemsplan (ca 450m).