Hamburgerkedja har slagit upp portarna i Gallerian

Under sommaren har Bastard Burgers öppnat ännu en restaurang i Stockholm. Denna gång i Gallerian med tillhörande uteservering på Brunkebergstorg. Torget har förvandlats till en pulserande mötesplats i city, mycket tack vare livsstilshotellen At Six och HOBO, flera smakrika restauranger och inbjudande takterrasser.

År 2016 började Bastard Burgers sin resa i Luleå. Sedan dess har kedjan växt och den 22:a restaurangen har slagit upp sina portar i Gallerian i Stockholm. Även hos denna filial står det veganska utbudet i fokus, något som verkar tilltala besökarna då de veganska alternativen står för hela 35 procent av försäljningen i Stockholm. Utöver det gröna erbjuds även burgare tillagade på kvalitetssäkrat kött från Norrland.

– Platsen i Gallerian är ett drömläge för oss som vi länge har tittat på. Vi ser Gallerian som en central och utvecklingsorienterad galleria där det är mycket folk i rörelse. Urban Escape-projektet och placeringen på Brunkebergstorg var ytterligare en anledning till att läget kändes så självklart. Det är mycket arbetande människor i kvarteret, och vi hoppas att bli en självklar destination för hungriga lunch och middagsgäster samt AW-sugna, säger Kim Markström, marknadschef på Bastard Burgers.

Att Gallerian har en ny entré mot Brunkenbergstorg är ingen slump då målet är att sammanfoga Gallerian med övriga delar i kvarteret som går under samlingsnamnet Urban Escape. Här ligger även några av världens mest innovativa företag som Spotify, WeWork och Microsoft som flyttar in i höst.