Sommarsäsongen på Stockholms krogbolag

Oavsett om det är för att söka svalka, njuta av sommarsolen på en uteservering eller för att fly undan sommarregnet kommer gästerna, nya som gamla hitta det på Stockholm Krogbolags restauranger. Vassa Eggen och Tennstopet håller sommaröppet medans Kommendören, TAKO och Haga Bottega tar ett kortare sommarlov.

För andra året i rad håller populära Vassa Eggen Steakhouse öppet kvällstid under hela sommaren. Gästerna kan njuta av en sommarmeny med läckerheter så som hängmörat kött, grillade skaldjur och sommardesserter. Baren håller självklart öppet, där både mat och dryck serveras inne och ute – beroende på var du trivs bäst. Under vissa dagar kommer du även kunna njuta av livemusik från olika dj:s.

Klassiska Tennstopet, som traditionsenligt har öppet under hela sommaren utom midsommarafton och midsommardagen, låter gästerna njuta av klassisk svensk sommarmat och i år läggs extra fokus på sill. Bland annat serveras Tennstopets egen inlagda sill och inkokt lax med dillmajonnäs. Den 7 augusti intar det röda guldet menyn då ni som vanligt hittar svenska signalkräftor, två sorter ost, bröd och västerbottenpaj. Den 15 augusti äger den populära surströmmingsskivan rum.

Den italiensk- och medelhavinspirerade pärlan Haga Bottega beläget i Elite hotel Carolina Tower, invid Hagaparken har öppet för lättare middag och dryckersservering under hela sommaren. Restaurangen är alltid tillgänglig som festvåning för stora sällskap, privat eller företag – perfekt för en sommarfest.

På Östermalm hittar du den älskade kvarterskrogen Kommendören som har öppet en bit in på sommaren. Njut av Kommendörens klassiker från såväl kök som bar och passa på att fånga solen strålar längs med den lång väggen.

Restaurang Tako, som har haft en välbesökt vår väljer att hålla dörrarna öppna fram till den 29 juni.