Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Les Petits Boudins

4,5
2 betyg
Redigera Les Petits Boudins
Les Petits Boudins

Hos bageriet Les Petits Boudins på Kungsholmen serveras bland annat surdegsbröd, hemlagade soppor, sallader och färskpressade juicer. Mycket är ekologiskt och man satsar även hårt på det veganska utbudet. Om du tycker om pizza så ska du inte missa onsdagar, då de har pizzadag. Här erbjuds takeaway och under sommaren öppnar den omtyckta uteserveringen upp.

Användarbilder på Les Petits Boudins Visa alla

  • Lägg till bild

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
26 feb 2016

Egentligen vill jag ge 3,5 just då jag inte riktigt förstår det här med att inte ha möbler för att kunna ha gäster fikandes på plats men eftersom de själva säger att de främst är ett bageri så kan jag inte göra annat än a... Visa hela »

23 jan 2020

Mitt absoluta favvo ställe! De har flera olika varma soppor och mackor till lunch. Kommer man runt 12:45-13:00 finns det gott om sittplatser och man kan fylla på med soppa tills man spricker ;) Idag testade jag mexikansk majs och potatis/lins soppa. Deras jordärtskockssoppa är o... Visa hela »

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.