Lucy's Flower Shop

4,3
21 betyg
Cocktailbar
Hemsida
Instagram
Lucy's
4,3
21 betyg
Hemsida
Instagram

Cocktailbaren Lucy's i Arnoldshuset på Birger Jarlsgatan drivs av Alex Skärlén och Ola Carlsson från Bar Hommage och Hampus Thunholm från Svartklubben i Åre. När du väl hittar ner genom den anonyma entrén kan du både köpa torkade blommor och dricka välbalanserade cocktails. Det finns en snacksmeny och möjligheter till att boka bord.

Föreslå ändringar

Recensioner av Lucy's

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
11 aug. 2023

Hade fasen svårt att hitta detta stället, absolut ett gömställe som lovat🙃. Du går ner till en mysig källare. Trappan är full med blommor men får inte riktigt känslan att det är en blomsterbutik.
Sen drinkarna, hmm, jag kanske hade för h... Visa hela »

1 feb. 2020

Jag vet om jag tycker att Lucy´s har lyckats?! Min uppfattning när de öppnade var att det skulle bli en riktig doldis som var svårt att hitta, du skulle helst kunna ett lösenord för att komma in. Du vet, sånna baren som finns i många andra större stä... Visa hela »

5 feb. 2023

Nära perfektion
Få saker i livet kan leva upp till förväntningar ett sinne kan skapa.
Smaker, dofter, förnimmelser.
Lucy's

24 nov. 2019

Fem stjärnor räcker inte till för detta ställe! Det här har allt jag någonsin sökt efter i Stockholm! Ett riktigt guldkorn som jag helst vi behålla för mig själv och hur du hittar hit kommer jag inte berätta.

När du väl hit... Visa hela »

17 jan. 2020

Wow !! Det här stället är verkligen såå spännade och det liknar ingenting annat i Stockholm. Kommer tillbaka snarast!

27 nov. 2020

Med en stor passion och ett genuint intresse serverar Lucy’s Flower Shop något utöver det vanliga. Jag hade dock förväntat mig att det skulle se ut som en blomsterbutik med stora färgglada blommor överallt. Nu möts man av några trötta plastblommor... Visa hela »

Listad i: D R I N K
11 juli 2022

Kreativa och goda drinkar. Menyn varierar och följer säsongen och personalen är trevlig och kunnig. Extra kul att det känns lite hemligt.

Listad i: 🍸 Drink night
19 okt. 2023

Otroligt pretto och tramsigt ställe. Kul idé med hemlig entré, men svårare att lyckas komma in eller läsa texten på dörren i mörk belysning. Har också ett väldigt diffust ”väntrum” utanför baren som känns mer som ett... Visa hela »

Listad i: Barer
16 apr. 2020

Vilket gömställe!
Kändes som att man var utomlands.

Dörren in hit är anonymt, man går ner för trapporna och kommer in till massor med torkade blommor. Fotovänligt! Sedan öppnar man en dörr och då kommer man till baren. ... Visa hela »

Listad i: To Do 2020, Drink/bar
4 jan. 2020

Det här stället kommer lovordas, prisas och hajpas så till den milda grad att du borde boka in att göra ett besök här innan det blir omöjligt att komma in.

En otroligt anonym ingång, vi gick fram och tillbaka som två knasbollar tills vi liksom... Visa hela »

28 mars 2021

Här var jag i onsdags på en pop-up med Dashi där kocken Harry Jordås lagade maten. Influenser från Japan och Kina med en 4:rätters servering. Jag valde även dryckespaketet med hibiskusar te 🫖🌺 och Saké. Sakén (som jag älskar) var klen i smaker... Visa hela »

20 mars 2020 · Uppdaterad

Update:återbesök ca 2 år senare och måste säga wow! Så impad. Blivit mysigare inredning och drinkarna var otroliga och det kändes lite som en riktigt bra restaurang när de beskrev innehållet, allt från björkknoppar till rökt smör... Visa hela »

22 jan. 2020

Jag vill ge 10 stjärnor till detta ställe! 5 stjärnor räcker inte.

Vi firade min födelsedag 20 december och min vän hade bokat bord. Superroligt koncept och kändes väldig exklusive , speciellt med den specialdesignade dörren som endast öppn... Visa hela »

11 nov. 2022

Med en spännande, halvanonym entré och charmig inredning väl nere i baren är det svårt att tycka illa om Lucy's flowershop.

En liten, men otroligt kunnig personalstyrka sköter baren helt fantastiskt. Drinkarna är spännande och nyskapande utan... Visa hela »

2 juli 2023

Litet, mysigt med synnerligen kompetent personal med stenkoll på läget och framförallt väldigt goda drinkar med smakkombinationer jag inte viste fanns.

3 feb. 2020

När Ola och Alex står bakom baren framställs destillerade mästerverk. Det vi får i glasen är en utveckling från klassiker såsom Häktet vänster, Cocktailbaren på gamla Pontus och Bar hommage.

Det som skiljer Lucys från tidigar... Visa hela »

2 sep. 2021
19 feb. 2023
21 sep. 2022
2 sep. 2023
Sida 1 av 2