Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Lucy's Flower Shop

4,5
17 betyg
Redigera Lucy's Flower Shop

Cocktailbaren Lucy's i Arnoldshuset på Birger Jarlsgatan drivs av Alex Skärlén och Ola Carlsson från Bar Hommage och Hampus Thunholm från Svartklubben i Åre. När du väl hittar ner genom den anonyma entrén kan du både köpa torkade blommor och dricka välbalanserade cocktails. Det finns en snacksmeny och möjligheter till att boka bord.

Användarbilder på Lucy's Flower Shop Visa alla

  • Lägg till bild
  • Lucy's Flower Shop skål! – Bild från Lucy's Flower Shop av Cocktailguiden S.
  • Lucy's Flower Shop clear ice – Bild från Lucy's Flower Shop av Cocktailguiden S.
  • Lucy's Flower Shop cocktails – Bild från Lucy's Flower Shop av Cocktailguiden S.
  • Lucy's Flower Shop flaskor – Bild från Lucy's Flower Shop av Cocktailguiden S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 feb 2020

Jag vet om jag tycker att Lucy´s har lyckats?! Min uppfattning när de öppnade var att det skulle bli en riktig doldis som var svårt att hitta, du skulle helst kunna ett lösenord för att komma in. Du vet, sånna baren som finns i många andra större stä... Visa hela »

5 feb 2023

Nära perfektion
Få saker i livet kan leva upp till förväntningar ett sinne kan skapa.
Smaker, dofter, förnimmelser.
Lucy's

24 nov 2019

Fem stjärnor räcker inte till för detta ställe! Det här har allt jag någonsin sökt efter i Stockholm! Ett riktigt guldkorn som jag helst vi behålla för mig själv och hur du hittar hit kommer jag inte berätta.

När du väl hit... Visa hela »

27 nov 2020

Med en stor passion och ett genuint intresse serverar Lucy’s Flower Shop något utöver det vanliga. Jag hade dock förväntat mig att det skulle se ut som en blomsterbutik med stora färgglada blommor överallt. Nu möts man av några trötta plastblommor... Visa hela »

Listad i: D R I N K
17 jan 2020

Wow !! Det här stället är verkligen såå spännade och det liknar ingenting annat i Stockholm. Kommer tillbaka snarast!

11 jul 2022

Kreativa och goda drinkar. Menyn varierar och följer säsongen och personalen är trevlig och kunnig. Extra kul att det känns lite hemligt.

16 apr 2020

Vilket gömställe!
Kändes som att man var utomlands.

Dörren in hit är anonymt, man går ner för trapporna och kommer in till massor med torkade blommor. Fotovänligt! Sedan öppnar man en dörr och då kommer man till baren. ... Visa hela »

Listad i: To Do 2020, Drink/bar
4 jan 2020

Det här stället kommer lovordas, prisas och hajpas så till den milda grad att du borde boka in att göra ett besök här innan det blir omöjligt att komma in.

En otroligt anonym ingång, vi gick fram och tillbaka som två knasbollar tills vi liksom... Visa hela »

28 mar 2021

Här var jag i onsdags på en pop-up med Dashi där kocken Harry Jordås lagade maten. Influenser från Japan och Kina med en 4:rätters servering. Jag valde även dryckespaketet med hibiskusar te 🫖🌺 och Saké. Sakén (som jag älskar) var klen i smaker... Visa hela »

20 mar 2020 · Uppdaterad

Update:återbesök ca 2 år senare och måste säga wow! Så impad. Blivit mysigare inredning och drinkarna var otroliga och det kändes lite som en riktigt bra restaurang när de beskrev innehållet, allt från björkknoppar till rökt smör... Visa hela »

11 nov 2022

Med en spännande, halvanonym entré och charmig inredning väl nere i baren är det svårt att tycka illa om Lucy's flowershop.

En liten, men otroligt kunnig personalstyrka sköter baren helt fantastiskt. Drinkarna är spännande och nyskapande utan... Visa hela »

22 jan 2020

Jag vill ge 10 stjärnor till detta ställe! 5 stjärnor räcker inte.

Vi firade min födelsedag 20 december och min vän hade bokat bord. Superroligt koncept och kändes väldig exklusive , speciellt med den specialdesignade dörren som endast öppn... Visa hela »

3 feb 2020

När Ola och Alex står bakom baren framställs destillerade mästerverk. Det vi får i glasen är en utveckling från klassiker såsom Häktet vänster, Cocktailbaren på gamla Pontus och Bar hommage.

Det som skiljer Lucys från tidigar... Visa hela »

2 sep 2021

19 feb 2023

21 sep 2022

20 jan 2023

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.