Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Lucy’s Flower Shop

4,5
8 recensioner
Lucy’s Flower Shop

Cocktailbaren Lucy's i Arnoldshuset på Birger Jarlsgatan drivs av Alex Skärlén och Ola Carlsson från Bar Hommage och Hampus Thunholm från Svartklubben i Åre. När du väl hittar ner genom den anonyma entrén kan du både köpa torkade blommor och dricka välbalanserade cocktails. Det finns en snacksmeny och möjligheter till att boka bord.

Användarbilder på Lucy’s Flower Shop Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Lucy’s Flower Shop av Josefin J.
  • Entrén – Bild från Lucy’s Flower Shop av Tom C.
  • Bild från Lucy’s Flower Shop av Ida B.

Recensera

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
1 feb 2020

Jag vet om jag tycker att Lucy´s har lyckats?! Min uppfattning när de öppnade var att det skulle bli en riktig doldis som var svårt att hitta, du skulle helst kunna ett lösenord för att komma in. Du vet, sånna baren som finns i många andra större stä... Visa hela »

24 nov 2019

Fem stjärnor räcker inte till för detta ställe! Det här har allt jag någonsin sökt efter i Stockholm! Ett riktigt guldkorn som jag helst vi behålla för mig själv och hur du hittar hit kommer jag inte berätta.

När du väl hit... Visa hela »

17 jan 2020

Wow !! Det här stället är verkligen såå spännade och det liknar ingenting annat i Stockholm. Kommer tillbaka snarast!

16 apr 2020

Vilket gömställe!
Kändes som att man var utomlands.

Dörren in hit är anonymt, man går ner för trapporna och kommer in till massor med torkade blommor. Fotovänligt! Sedan öppnar man en dörr och då kommer man till baren. ... Visa hela »

Listad i: To Do 2020, Drink/bar
4 jan 2020

Det här stället kommer lovordas, prisas och hajpas så till den milda grad att du borde boka in att göra ett besök här innan det blir omöjligt att komma in.

En otroligt anonym ingång, vi gick fram och tillbaka som två knasbollar tills vi liksom... Visa hela »

22 jan 2020

Jag vill ge 10 stjärnor till detta ställe! 5 stjärnor räcker inte.

Vi firade min födelsedag 20 december och min vän hade bokat bord. Superroligt koncept och kändes väldig exklusive , speciellt med den specialdesignade dörren som endast öppn... Visa hela »

20 mar 2020

Jag hade velat tycka om det här stället så mycket mer än vad jag faktiskt gör. Jag älskar idéen om att det är en ”hemlig” bar och du behöver veta var den ligger för att hitta den + ha kod för att komma in. När du väl hit... Visa hela »

3 feb 2020

När Ola och Alex står bakom baren framställs destillerade mästerverk. Det vi får i glasen är en utveckling från klassiker såsom Häktet vänster, Cocktailbaren på gamla Pontus och Bar hommage.

Det som skiljer Lucys från tidigar... Visa hela »