The Nest Cocktail Lounge

5,0
1 betyg
Cocktailbar
Skybar
The Nest Cocktail Lounge
5,0
1 betyg

Till cocktailbaren högst upp i Scandic-hotellet Downtown Camper beger sig den som är ute efter en skön stund med drinkar och vacker utsikt över Stockholm. Hit kommer både hotellgäster och stockholmare för att ta det lugnt eller möta upp vännerna för en AW.

Takbarer har blivit ett populärt inslag i Stockholm och en av dessa hittar du på Brunkebergstorg mitt i centrala stan. Det är bara att ta hissen upp i Downtown Camper, sjunka ner i en soffa eller fåtölj ovanför takåsarna och njuta av utsikten. The Nest Cocktail Lounge ligger precis intill hotellets wellnessavdelning, The Nest, och håller öppet från eftermiddag till sen kväll. Här varvas signaturcocktails, mocktails och barsnacks i lugn miljö med skandinavisk inredning i jordnära toner.

Baren fungerar både för den som vill få en rofylld eftermiddagsstund med något lätt i glaset, och för den som vill avrunda dagen med en drink eller två tillsammans med vänner och kollegor. Vill man unna sig en heldag på hög höjd går det såklart även att kombinera ett besök i baren med ett dopp i den uppvärmda utomhuspoolen i wellnessavdelningen intill. Annars kanske en fördrink kan få övergå i en middag i hotellets restaurang Campfire på entréplan.

Kontaktinformation

Besökarnas bilder från The Nest Cocktail Lounge Bilder

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Recensioner av The Nest Cocktail Lounge

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt

Gillar The Nest då inte många känner till denna bar vilket gör att det alltid finns plats här och det är så fin inredning och utsikt, särskilt de lite kallare dagarna eftersom man inte kan sitta ute om man inte betalat för spa. De har goda och prisvä...

Listad i: Rooftops Sthlm!

Kontaktinformation

Omdömen

Av Snittbetyg Antal
Thatsup-logo
Thatsup
5,0
1

Representerar du The Nest Cocktail Lounge?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Frågor och svar

Vilken typ av bar är The Nest Cocktail Lounge?

Vi har klassificerat The Nest Cocktail Lounge som:

  • Cocktailbar
  • Skybar

Var ligger The Nest Cocktail Lounge?

The Nest Cocktail Lounge ligger på Brunkebergstorg 9, 111 51, City, Norrmalm. I närheten ligger Hötorget. Närmsta tunnelbana är T-centralen (ca 150m).