Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Rumble/Sway

5,0
2 betyg
Redigera Rumble/Sway

Rumble/Sway huserar i Spitting Bulldog gamla lokaler. I helt nytt manér lanserade Leo och Aron, som tidigare stått bakom spakarna på Corner Club, denna cocktailbar under våren 2022 med ambitionerna om att fylla ett hål på marknaden, och skapa ett både exklusivt och avslappnat vattenhål någonstans mellan bar och nattklubb. Här serveras högkvalitativa cocktails, ett brett utbud av viner, öl och en noggrant genomtänkt matmeny.

Leo och Aron träffades 2017 när de arbetade tillsammans på Brasseriet och Strömterrassen. Sedan dess är de en paketdeal som utöver den eminenta cocktailklubben i Gamla stan arbetat på bland annat Hallwylska och Adam/Albins Ön. Med Rumble/Sway vill det skapa något nytt, som den svenska krogscenen saknar. Rumble representerar det roliga, öppna, stökiga och högljudda – Sway motsvarar en sofistikerad elegans och hög standard på cocktails och service.

Här står cocktails i fokus, men en bred vinlista och flera alterntiv på öl finns även att ta del av som gäst. Det är viktigt för Leo och Aron att kunna erbjuda alla något, och vända sig till en bred publik. Lokalens adress gör att många passerar här de flesta tiderna på dygnet och därför har man valt att ha generösa öppettider.

Rumble/Sway vill vara ett vuxet alternativ till nattklubbarna runt om i Stockholm. Stämning och målgrupp ändras efter klockslag och dag. Här kan man slinka in efter jobbet för att dricka en öl, äta en pasta efter en dag på stan eller gå all in med kompisarna och dricka dry martinis som helrör in på småtimmarna. På lördagar håller man öppet redan från lunch.

Här har du även möjlighet att köpa en flaska sprit som får sitt eget skåp i lokalen. Till denna får du en nyckel vilket innebär att du kan komma och dricka av flaskan när du vill, ren i sin helhelt eller som drink – där allt ingår.

Användarbilder på Rumble/Sway Visa alla

  • Lägg till bild
  • Dj sessions by Camille Santana weekends 23.00-03.00 – Bild från Rumble/Sway av Camille S.
  • Bild från Rumble/Sway av These S.
  • Bild från Rumble/Sway av These S.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
2 jun 2022

Toppen ställe! Leo och Aron som senast kommer ifrån Corner Club flyttade in här under våren 2022. Alltid en fröjd att ha att göra med riktiga passionistas. Dessa killar vet vad dem snackar om och kan sprit innan och utan. Förutom drinkar i världsklass besitt... Visa hela »

14 sep 2022

Classy Joint - Bästa på länge i Stureplan!