Vi finns i flera städer, välj en stad att utforska!

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.

Tiki Room

3,5
8 betyg
Redigera Tiki Room

I en källare på Birkagatan hittar du Stockholms kanske mest tropiska drinkställe. Tiki Room tar med sig en bit av Hawaii och Polynesien till stan och bjuder på en renodlad tikibar med bambu, kokosnötter och romfyllda tikidrinkar från öarna i Söderhavet.

Tiki Room öppnades 2002 av Stefan Kéry från skivbolaget Subliminal Sounds och huserar i källaren på Mellow Bar vid Sankt Eriksplan. Som stans första renodlade tikibar har man fyllt såväl drinklista som inredning och musik med helgjutet tikitema. Här flödar inte bara den avslappnade söderhavskänslan från Hawaii och Polynesien; referenserna kommer även från 50-talet, surfkulturen och den amerikanska västkusten. I den undangömda källarlokalen på Birkagatan samsas hawaiianska väggbonader, stora tikifigurer och bruna läderstolar av amerikansk 50-talsmodell.

Här möts du givetvis även av bartenders i blommiga hawaiiskjortor, redo att blanda klassiska tikidrinkar baserade på gamla originalrecept, men också på barens egna drinkrecept. Det mesta är rombaserat och innehåller framförallt rom från Jamaika och Kuba, och man lägger även stor vikt vid att fylla glasen med färsk frukt. Då och då bjuder man in dj:s och kombinerar cocktails med surfmusik, rockabilly, ska och andra passande tunes.

Användarbilder på Tiki Room Visa alla

  • Lägg till bild
  • Bild från Tiki Room av My J.
  • Bild från Tiki Room av My J.
  • Bild från Tiki Room av My J.
  • Bild från Tiki Room av My J.

Recensioner

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr 2019

Alltså... jag vet inte om det egentligen är katastrof. Men det är verkligen, verkligen inte min grej. De har inrett en gammal källare till någon form av ”exotiskt” krypin. Dessvärre känns det inte alls äkta med tanke på att de gamla galonkl... Visa hela »

24 sep 2018

Har haft blandade upplevelser här men i grunden skulle jag varmt rekommendera för festliga kvällar! Avslappnat och mycket kul att testa från den stora dryckesmenyn

28 feb 2019

Snabbvisit till Thailand, direkt från Vasastan. Hade kunnat köra på mer med Thailand-temat vad gäller mat- och dryckesutbudet.

28 aug 2018

Kul med ställen som gör något extra och verkligen går in i de. Trevligt ställe men fick inget större intryck som gör mig sugen på att gå tillbaka. Hört mycket bra om deras drinkar och de exotiska smakerna men Valde tyvärr drinkar som inte fö... Visa hela »

28 feb 2018

Garanterat godaste exotiska cocktailsen man hittar i Stockholm. Drack en kokosmjölk-drink och den smakade autentisk och frisk, man hade kunnat dricka flera på rad!

5 mar 2019

Det här är så härligt koncept, goda drinkar och rolig presentation på deras specialare ”vulcano” som är för fyra törstiga personer.
Varmt som satan här nere i källaren, så är du känslig får du ta med handduk!

19 jul 2019

Fantastiska drinkar & atmosfär.

6 feb 2022

Listad i: Bra drinkar

Representerar du den här verksamheten?
Gör anspråk på den för att lättare kunna uppdatera viktig information.