Mellow Bar

3,4
7 betyg
$$$
Bar
Fransk restaurang
Hemsida
Instagram
Mellow Bar
3,4
7 betyg
Hemsida
Instagram

Mellow Bar är en kvarterskrog i Birkastan som serverar fransk, hemlagad bistromat i form av riktiga klassiker. En trappa ner hittar man även söderhavsinspirerade Tiki Room.

I hjärtat av gemytliga Birkastan ligger Mellow Bar som titulerar sig som en "fransk pärla". Här kan du äta allt från sniglar och råbiff till fiskrätter och entrecôte. Är man ett sällskap om två som besöker Mellow kan man festa loss på en coeur de filet provençale till varmrätt. Skaldjursfantaster kan beställa in ostron och den som identifierar sig mer som en efterrättsperson kan välja mellan flera franska klassiker. De franska förtecknen till trots bjuder vinlistan på druvor från nästintill alla kontinenter. Det finns även öl, cider och alkoholfria alternativ på menyn.

Bistron är öppen både för middagsgäster och AW-folk som är ute för att ta en drink efter jobbet. Varje dag ordnas afterwork med en matbit från köket och drinkar i baren. Om man är sugen på något mer exotiskt kan man följa spiraltrappan som leder ner till söderhavsinspirerade Tiki Room med polynesiska vibbar och tropiska drinkar. Här är det öppet fram till småtimmarna och drinkserveringen är ofta spektakulär.

Föreslå ändringar

Recensioner av Mellow Bar

Vi vill veta vad du tycker!

Tänk på att det är viktigt att skriva en ärlig recension. Om du på något sätt är kopplad till företaget så bör du avstå från att recensera. Se våra riktlinjer här.

Ärlighet varar längst!

Avbryt
8 apr. 2019

Velade om jag skulle ge stället en trea eller en fyra. Egentligen är nog 3,5 ett perfekt betyg, men när jag måste välja så faller det hellre åt en fyra.

Det är inget lyxställe. Och jag tvekade lite när jag gick in för inredningen ä... Visa hela »

5 sep. 2019

Supermysigt ställe, med kanonservice. Klassisk meny som passar närhelst en är sugen på något löjromigt eller råbiffigt. Saknar den sista finnishen för en femma, men älskar att en kan sitta länge utan att bli bortkörd av personalen och de ä... Visa hela »

28 feb. 2018

Endast suttit på uteserveringen och druckit champagne i solen, men personalen var bemötande och trevlig och champagnen var god!

3 juni 2019

Jag gillar verkligen mellow. Trevlig personal, bra läge och trevlig bar. Plus också med en mysig uteservering! Mellow är lite blandning av ruff och chict och det gillar jag. Maten är väldigt vällagad och klassisk vilket jag gillar. Sist vi var här tog vi en varsin... Visa hela »

29 jan. 2023

Uselt, gå aldrig hit!!! Jag har besökt restaurangen några gånger tidigare då deras mat är god. Hade vant mig vid deras spydiga servitriser men inget kunde ha förberett mig på sättet jag och mina vänner blev bemötta igår. Jag och mitt... Visa hela »

6 juni 2015

Trevligt ställe som kanske inte sticker ut men som ändå är ett säkert kort. Maten är typsik för en fransk restaurang i sthlm och servicen är pigg och trevlig. Men det som drar upp och gör detta stället värt ett besök är Tikki Room på... Visa hela »

4 nov. 2017

Utmärkt mat och service

Det finns recensioner som har filtrerats bort från totalbetyget, då de på något sätt bryter mot Thatsups riktlinjer för recensioner.

Visa filtrerade recensioner

9 mars 2018

Världens sämsta service, tog 3h att få in en förrätt. Otrevlig personal! Varmrätten kom in efter 4h. Entrecote bestod endast av senor och fett! Rekommenderar INGEN att gå hit!